Pim Jansen
Pim Jansen Stijl 1 aug 2023
Leestijd: 2 minuten

De tand des tijds knaagt aan iedereen, behalve Jennifer Lopez

Jennifer Lopez bewijst in een lingerie-shoot van Intimissimi dat 54 het nieuwe 24 is. Wederom een diepe buiging voor deze dame en een jaloers klopje op de breed getrainde schouders van Ben Affleck.

Veel van onze tienercrushes uit de jaren 90 vertikken het zich te gedragen naar wat de bekrompen goegemeente verwacht bij een bepaalde leeftijd. Salma Hayek is nog steeds bikini-inspirator van de bovenste plank, Halle Berry gaat maar door en dan is er nog Jennifer Lopez.

Jennifer Lopez in lingerie Intimissimi

De 54-jarige zangeres en actrice is tegenwoordig ook lingeriemodel, een stap die ze pas de laatste jaren heeft doorgezet. Eerst was ze al het gezicht van Guess, tegenwoordig ook van Intimissimi. En daarmee inspireert ze mannen en vrouwen wereldwijd.

(Afbeelding: Intimissimi)
jennifer lopez, lingerie, intimissimi, 2023, foto's
(Afbeelding: Intimissimi)

In een eerder interview geeft ze een simpele verklaring voor hetgeen dat wij zo bijzonder vinden. “Vrouwen worden tegenwoordig met een andere houding oud. We zijn even fit als vrouwen van twintig en de manier waarop er naar ons wordt gekeken is veranderd. We zijn aantrekkelijke vrouwen met meer zelfvertrouwen dan voorheen. Onze billen durven we nog te laten zien, en dat is erg sexy voor mannen van elke leeftijd”, aldus Jennifer Lopez in Metro na de première van Hustlers. Waarvan akte.

Hot and happening

Dat 54 het nieuwe 24 is, blijkt ook als je de merken ziet die voor Jennifer Lopez in de rij staan. Naast de lingerie van Intimissimi poseert ze in badpakken en galajurken voor de grote merken, tijdschriften en hordes rodeloperfotografen. Om over haar videoclips en films maar te zwijgen. Een compilatie van haar recente werk.

Over tienercrushes gesproken: Sylvie Meis gooit het tegenwoordig over een heel andere boeg, wat haar een ware cultstatus geeft. Ze heeft namelijk haar eigen Aldi-lijn met lingerie. Eigenlijk veel cooler dan al die luxe merken.

Schrijf je in voor Manners Weekly!

Elke vrijdag echte verhalen regelrecht in je mailbox.