Pim Jansen
Pim Jansen Entertainment 10 jul 2023
Leestijd: 2 minuten

Salma Hayek viert mijlpaal in bikini: ‘U vraagt, wij draaien’

Salma Hayek heeft 25 miljoen volgers op Instagram en dat viert de 56-jarige actrice op sprankelende wijze in bikini. Een pure geste richting haar volgers. Deze vrouw spot met alle natuurwetten.

Net als Jennifer Lopez, Halle Berry en nog een reeks sterren en crushes uit onze tienerjaren vertikt Salma Hayek het om zich aan te passen aan haar leeftijd. En terecht, om er maar twee mierzoete clichés bij te halen. 1: het gaat er niet om hoe oud je bent, maar hoe jong je je voelt. 2: leeftijd is maar een getal.

Salma Hayek viert 25 miljoen volgers in bikini

En het is wel duidelijk hoe jong Salma Hayek zich voelt. Zo durven we gerust te stellen dat 56 het nieuwe 26 is.

“Ik kan het niet geloven, 25 miljoen volgers. Ik wil jullie allemaal heel erg bedanken. Aangezien jullie allemaal het meest van mijn foto’s in bikini houden, is hier een bikinitraining voor jullie allemaal. Ik haat sporten, maar ik hou ervan om goede momenten dansend in het water te vieren. Ik ben oprecht ontroerd en dankbaar voor al jullie liefde en steun”, aldus Salma Hayek op Instagram.

Bikini Day 2023

Een paar dagen voor de viral video liet Salma Hayek al van haar zien tijdens Bikini Day 2023.

“Kun je geloven dat de bikini pas 77 jaar bestaat?! Laten we hopen dat ze deze niet ook verbieden”, aldus de Mexicaans-Amerikaanse actrice. Hiermee doelt ze op de steeds strengere en preutsere regels op social media.

Rode loper-koningin van Hollywood

Salma Hayek draagt meer dan een bikni. Niet voor niets hebben wij haar ooit gebombardeerd tot de absolute rode loper-koningin van Hollywood. Door de jaren heen heeft ze haar decolleté tot kunst verheven en dat zijn, zij het geparafraseerd, haar eigen woorden. Deze foto’s vertellen de rest.

Puss In Boots The Last Wish, première, salma hayek, decolleté, rode loper, gelaarsde kat, antonio banderas, decollete
Een prinsessenjurk van Alexander McQueen

Goed, tijd om te relaxen in de sauna. Hopelijk liggen wij er ook nog zo relaxt bij op 56-jarige leeftijd. Meer inspiratie vind je op Instagram.

Schrijf je in voor Manners Weekly!

Elke vrijdag echte verhalen regelrecht in je mailbox.