Pim Jansen
Pim Jansen Human Interest 25 jul 2022
Leestijd: 2 minuten

Jennifer Lopez is jarig en trakteert op vat vol inspiratie

Jennifer Lopez is jarig. En dat viert ze met een naaktfoto op Instagram, namens JLo Beauty. Ze onderstreept met een dikke merkstift nog maar eens dat leeftijd slechts een getal is. 53 is het nieuwe 33.

Al jaren spot Jennifer Lopez met natuurwetten en ze is niet de enige die dat doet. Halle Berry, Shakira, Sylvie Meis, Salma Hayek, Heidi Klum… Allemaal inspiratiebronnen voor jong en oud. Die zich gewoon lekker een dertiger blijven voelen.

Jennifer Lopez is jarig en deelt uit

Maar we dwalen af. Jennifer Lopez is vandaag (25 juli) 53 jaar oud geworden. Bij veel mensen zeg je uit beleefdheid dat ze er jonger uitzien, bij Jennifer Lopez geloof je de leeftijd simpelweg niet. Haar traktatie op Instagram, een naaktfoto, maakt dat naakte feit nog ongeloofwaardiger.

Haar traktatie op Instagram, een trotse naaktfoto, is pure inspiratie. Verstop je niet, laat jezelf zien. Het gaat er niet om hoe oud je bent, maar hoe jong je je voelt. Dat soort clichés. Maar er moet vermeld worden dat er ook een commerciële boodschap achter zit, en dat nemen we bij Jennifer Lopez natuurlijk op de koop toe.

JLo Beauty focust zich op booty

De jarige Jennifer Lopez promoot met de naaktfoto en een sensuele video een toch wel opmerkelijk product van haar eigen lijn JLo Beauty. “We besteden volop aandacht aan de huid van ons gezicht, maar soms verwaarlozen we het lichaam. Het is belangrijk voor mij om een huidverzorgingsroutine voor het lichaam te creëren om aan specifieke en unieke behoeften te voldoen. En we beginnen met de booty!”, zegt de levende legende.

Speciaal voor haar verjaardag geeft Jennifer Lopez een nieuw product cadeau aan een paar gelukkige volgers, JLoBody FIRM + FLAUNT. Dit is een speciale balsem voor je booty. Wel ja, die hadden we nog niet. Ah, vandaar ook die naaktfoto. ‘Kijk, de zalf werkt.’

We sluiten af met applaus en confetti voor dit wandelende vat vol inspiratie. En nee, van die balsem ga je er niet zo uitzien.

Schrijf je in voor Manners Weekly!

Elke vrijdag echte verhalen regelrecht in je mailbox.