Pim Jansen
Pim Jansen Human Interest 18 aug 2020

Halle Berry viert verjaardag op zinnenprikkelende wijze

Het is totaal ongeloofwaardig, maar Halle Berry is 54 jaar oud geworden. Ze vierde haar verjaardag met een video en wat foto’s in een bikini. Dat is nog eens een traktatie.

Al jarenlang spot Halle Berry met alle natuurwetten, iets wat ze de laatste tijd vooral laat zien als fitgirl 2.0. Vier jaar geleden bewees ze al dat 50 het nieuwe 30 is, maar nu blijkt dat 54 het nieuwe 30 is. Deze actrice vertikt het om ouder te worden, zonder zichzelf aan alle kanten vol te spuiten met fillers of botox.

Halle Berry viert verjaardag in bikini

Tja, waar moet je na 54 jaar nog op trakteren? Halle Berry geeft het enige originele antwoord: op zichzelf, in bikini. Waar hebben we dit aan verdiend?

“Leo Season in full effect”, schreef ze bij de video op Instagram, waarop uiteraard veel werd gereageerd. “Mis Berry, Miss Berry, Miss Berry!”, aldus Lenny Kravitz.

Meer foto’s en video’s

Maar de echte verjaardagsfoto was eentje waarop ze in haar bikini op een longboard rijdt. “54….life just gets better and better!”, aldus Halle Berry. Voor deze vrouw kunnen we slechts een heel diepe buiging maken. En omdat het feest is, delen we nog wat extra bewonderenswaardige foto’s op de koop toe. Op naar de 55!

* Door een kleine storing worden sommige posts niet goed weergegeven. Er wordt gewerkt aan het probleem.

Meer jeugdcrushes die maar niet ouder worden

Wie in de jaren 90 is opgegroeid, is verwend. De jeugdcrushes uit die tijd lijken simpelweg niet ouder te worden. Bekijk de recente foto’s van Salma Hayek, Jennifer Lopez, Jennifer Aniston, Claudia Schiffer en Shakira als bewijs. Eerder zagen we Halle Berry zelf al shinen in deze No Bra-campagne. En ook wat betreft de Nederlandse dames hebben we nog altijd niet te klagen, getuige deze foto’s van Sylvie Meis in bikini.

Check ook: 7 curvy modellen die de term ‘plus-size’ doen vervagen

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Reageer op artikel:
Halle Berry viert verjaardag op zinnenprikkelende wijze
Sluiten