Noah Korevaar
Noah Korevaar Films & Series 1 sep 2021
Leestijd: 2 minuten

Laatste trailer Bond-film No Time to Die geschrapt en weer uitgebracht

MGM heeft de final trailer voor No Time to Die uitgebracht, teruggetrokken en opnieuw uitgebracht.

We hebben ondertussen zoveel trailers voor No Time to Die te zien gekregen, dat je praktisch de complete film al kent. Geef de pandemie en het resulterende constante uitstellen maar de schuld.

Nieuwe trailer No Time to Die

Nu moet de marketingmachine (hopelijk) voor de laatste keer op gang worden gebracht. Eind deze maand komt No Time to Die dan eindelijk uit in de Nederlandse bioscopen. Op 30 september, om precies te zijn.

Oftewel, het is tijd voor een nieuwe trailer, al lijken de meningen daarover te verschillen. Gisteravond werd op het YouTube-kanaal van de franchise namelijk een gloednieuwe trailer gedropt, waarin de focus vooral ligt op de duistere plannen van Lyutsifer Safin. De schurk die gespeeld wordt door Rami Malek.

Foutje van de stagiair?

Tof, maar blijkbaar had iemand achter de schermen een foutje gemaakt. De trailer verdween namelijk vervolgens weer meteen. Ook op sociale media werd elke verwijzing naar de nieuwe beelden meteen geschrapt.

Amerikaanse media speculeerden meteen dat de trailer wellicht teveel verklapte, of dat men de tekst “nothing can prepare you for the epic conclusion” te definitief was voor een franchise die ook na Craig gewoon door zal moeten gaan.

Niks van dat alles blijkt te kloppen, want sindsdien heeft MGM de trailer opnieuw uitgebracht. Ogenschijnlijk zonder veranderingen, en nog steeds met de bovenstaande veelbelovende tekst.

Hoe dan ook: geniet van de trailer die je al tig keer hebt gezien, maar dan met wat nieuwe beelden! Dit is echt de laatste, zo belooft de studio met ‘final’.

Top 10: Dit wordt de volgende James Bond volgens bookmakers

Gratis James Bond-special

Als je op zoek bent naar nieuw kijkmateriaal voor No Time to Die uitkomt, dan heeft Apple een mooie verrassing voor je. Op 7 september komt de techgigant namelijk met een tijdelijk gratis te streamen Bond-special. Mét het team achter de films! Daarover lees je hier meer.

Schrijf je in voor Manners Weekly!

Elke vrijdag echte verhalen regelrecht in je mailbox.