Pim Jansen
Pim Jansen Kunst & Fotografie 9 jun 2022
Leestijd: 2 minuten

Irene Schouten verkozen tot Mooiste Sportvrouw van 2022: hier is de shoot

Voor de tweede keer heeft Irene Schouten zich in lingerie gehuld voor de FHM500. Bekijk de eerste beelden van de fotoshoot. Ze is uitgeroepen tot de Mooiste Sportvrouw van Nederland in 2022.

Begin dit jaar waren veel mensen, inclusief de voltallige redactie van Manners Magazine, toch wel een beetje verliefd op Irene Schouten. Ze was met drie keer goud en één keer brons de absolute koningin van de Olympische Spelen van Beijing in 2022, straalde in interviews en liet zien wat je kunt bereiken met een extreme winnaarsmentaliteit. Nu is het bijna zomer, en heeft ze haar schaatspak ingeruild voor lingerie.

Irene Schouten in lingerie voor de FHM500

Dat Irene Schouten sportvrouw van het jaar wordt, moge duidelijk zijn. In de nieuwe FHM500, die je hier bestelt, is ze in ieder geval al verkozen tot de Mooiste Sportvrouw van Nederland in 2022. Daarmee treedt ze in de voetsporen van Lieke Martens, Joy Beune, Jutta Leerdam en Suzanne Schulting.

“Ik vind het een grote eer”, zegt Irene Schouten over haar verkiezing als Mooiste Sportvrouw in de FHM500 van 2022. “Ik ben daar ook echt heel trots op. Natuurlijk wil ik er altijd goed uitzien, al zijn mijn haren tijdens het sporten helemaal nat van het zweet. Dan zie ik er niet op mijn best uit, haha. Als ik dan zo’n titel krijg, vind ik dat een extra mooi compliment.”

Mooiste Sportvrouw van Nederland in 2022

In 2022 mag Irene Schouten zich dan voor het eerst de Mooiste Sportvrouw van Nederland noemen, in 2018 hulde ze zich ook al eens in lingerie voor de FHM500. Bekijk de foto’s van die shoot hier terug.

De nieuwe shoot met Irene Schouten bekijk je in zijn volledigheid in de FHM500. Lees hier hoe je het magazine bestelt.

Schrijf je in voor Manners Weekly!

Elke vrijdag echte verhalen regelrecht in je mailbox.