Pim Jansen
Pim Jansen Entertainment 6 dec 2022
Leestijd: 2 minuten

Instagram is even OnlyFans voor Moonlight-actrice Janelle Monae

De prachtige zangeres en Moonlight-actrice Janelle Monae is 37 jaar oud geworden en dat vierde ze zoals je dat als vrij mens doet. Topless dansen op een strand met een achtergrondkoortje erbij. Leuk en aardig, maar niet geschikt voor Instagram, zou je denken. Toch draagt ook dat platform wel eens de bril van OnlyFans.

Waar Instagram een streng beleid heeft op het gebied van naaktheid, wordt er op OnlyFans niets gecensureerd. Voor het laatstgenoemde platforms betalen fans dan ook om een gebruiker te volgen. Vaak voor soft-erotische content, maar daar heeft de verjaardag van Janelle Monae niets mee te maken.

Janelle Monae tart Instagram met topless dans

De Amerikaanse r&b- en soulzangeres, liedjesschrijver, actrice en producer vierde haar verjaardag naar eigen zeggen precies zoals ze zich voelde. Kort gezegd: “freeazzmuthafuckadom”. Vrij vertaald: topless en voorzien van glitterverf. Een dame naar ons hart.

“Nog steeds zwevend. Bedankt allemaal voor de verjaardagsliefde. Dit is slechts een kleine glimp van hoe ik de dag heb doorgebracht. Het heden volledig eren. Bedankt aan mijn dierbaren voor het plannen van zo’n magische ervaring. Bedankt aan elk van hen die mijn lichaam versierde met tijdelijke tatoeages, zodat ik een verjaardagspak had dat overeenkwam met hoe ik me voelde. Bedankt dat jullie me omringden en een veilig gevoel gaven, terwijl ik steeds meer gebruik maak van mijn bron van freeazzmuthafuckadom”, aldus Janelle Monae. Dat klinkt als een geslaagde LSD-trip, maar dat is onze fantasie.

Voor even OnlyFans

Blij dat Instagram dit toelaat, maar waar komt die OnlyFans-coulance ineens vandaan? Hebben dit soort #freethenipple statements van Kylie Jenner invloed? Of is het echt dat beetje goudglitter op een tepel. De vinger is nog altijd niet achter het beleid te leggen, en natuurlijk zijn bepaalde richtlijnen goed, maar dat dit soort topless expressie (vooralsnog) niet wordt gecensureerd, geeft de burger moed.

Janelle Monae, topless, instagram, verjaardag, onlyfans, dans, feest
Dit is hoe een euforisch feest eruit ziet (Afbeelding: instagram.com/janellemonae)

Janelle Monae is actief als zangeres en actrice en is het meest bekend van haar rol als Teresa in Oscar-winnaar Moonlight (2016). Ook is ze de vrouw achter Sex, Explained op Netflix.

Best betaalde beroemdheden op OnlyFans

De Moonlight-actrice is overigens niet op OnlyFans te vinden, maar op dat platform timmeren acteurs en actrices wel degelijk aan de weg. Bekijk de best betaalde beroemdheden op de ongecensureerde tegenhanger van Instagram.

Schrijf je in voor Manners Weekly!

Elke vrijdag echte verhalen regelrecht in je mailbox.