Pim Jansen
Pim Jansen Entertainment 4 okt 2022
Leestijd: 1 minuut

De best betaalde beroemdheden op OnlyFans in 2022

Op OnlyFans kun je veel geld verdienen, of je nou beroemd bent of niet. Toch verdienen ook hier celebs het meest. Dit zijn de beroemdheden die in 2022 het meest verdienen via het platform waar veel meer geshowd mag worden dan op Instagram.

Soms sta je er versteld van hoe mensen aan hun geld komen. De een is een pompbediende die 8 miljoen spaarde zonder dat iemand het door had, de ander verdient in haar eerste 48 uren op OnlyFans 1 miljoen euro. Dan hebben we het over Corinna Kopf. En zij is nog lang niet de grootverdiener op de soft-erotische subscription service.

OnlyFans is een subscription service, wat inhoudt dat je personen tegen betaling kunt volgen. Daarvoor krijg je exclusieve en ongecensureerde content terug. Zo zijn er gebruikers die een zeldzaam kijkje in zijn of haar leven geven, terwijl anderen vooral soft-erotische foto’s of video’s posten.

De best betaalde beroemdheden op OnlyFans in 2022

Dat levert veel geld op. We zetten de best betaalde beroemdheden op OnlyFans op een rij, plus hun maandelijkse geschatte inkomsten. Die zijn berekend op basis van het aantal betalende abonnees en het maandtarief.

Bekijk de volledige top 10 van 2022 hier.

Best Toppers

Schrijf je in voor Manners Weekly!

Elke vrijdag echte verhalen regelrecht in je mailbox.