Pim Jansen
Pim Jansen Films & Series 22 sep 2022
Leestijd: 2 minuten

De House of the Dragon-parodie die je niet, maar stiekem toch wel wil zien

Er is een parodie op House of the Dragon die je niet, maar stiekem toch ook weer wel wil zien. Hoofdrolspelers: Kim Kardashian, Kris Jenner, Kylie Jenner en James Corden. Juist, de Targhashians.

House of the Dragon is de prequel-serie van Game of Thrones, een van de populairste series ooit. De oorspronkelijke serie zag zichzelf door de jaren heen op alle manieren geparodieerd worden, van Sesamstraat tot Seth Meyers.

House of the Dragon-parodie met Kim Kardashian

Aangezien ook de prequel nu ook alweer razend populair is, kun je er vergif op innemen dat ook rond House of the Dragon een reeks aan parodieën verschijnt. Sterker: de eerste parodie is al tot leven gewekt door talkshowhost James Corden. En toegegeven: Kim Targashian is aardig gevonden als woordspeling op Targaryen.

house of the dragon, kim kardashian, targashians, parodie, james corden, game of thrones
(Afbeelding: CBS)

De parodie laat zien hoe hoe een middeleeuwse fantasy-serie eruit zou zien als die in de vorm van een reality-show gegoten was. Al deze beelden doen ongetwijfeld pijn in de harten van Game of Thrones en House of the Dragon-fans. We zouden zeggen: get over it, en zie de humor en zelfspot ervan in.

Targhashians taking over Westeros

De video heet The Targashians Take Over Westeros en behoeft niet al te veel duiding. Dat zou ook weer overdreven zijn. Toch een tipje van de sluier: Kim Kardashian, eeh Targashian, onthult tegenover Keith Targashian (James Corden) dat ze het hoofd van Grayson Lannister heeft meegebracht. Uiteindelijk bestijgt ze zelfs de Iron Throne. En dan zijn er dus ook nog rolletjes weggelegd voor Kylie Jenner en Kris Kardashian.

Mocht je dit hele artikel niet hebben gelezen en alleen de video hebben gezien, wees gerust: Kim Kardashian is niet een van de nieuwe castleden van House of the Dragon. We snappen de verwarring, want de cast verandert tijdens het eerste seizoen in noodvaart. Check hier de castleden van verschillende leeftijden voor dezelfde rollen.

Schrijf je in voor Manners Weekly!

Elke vrijdag echte verhalen regelrecht in je mailbox.