Thomas Aalderink
Thomas Aalderink Human Interest 20 jun 2018
Leestijd: 4 minuten

5 overheerlijke seksstandjes die moeilijk lijken, maar best makkelijk zijn

Of je nu vrijgezel bent en regelmatig een nieuwe bedpartner mee naar huis neemt of al jaren trouw met dezelfde dame in bed stap, het is altijd belangrijk dat jij je mannetje staat in de slaapkamer. Vooral het aantal seksstandjes dat je in je arsenaal hebt, speelt hierbij een belangrijke rol. Hiermee maak je namelijk indruk op een nieuwe verovering of houd je het juist spannend in een langdurige relatie .

Indrukwekkende seksstandjes

Waarschijnlijk ben je inmiddels wel verder dan de bekende standjes zoals de missionarishouding, cowgirl en natuurlijk doggy style. Allemaal hartstikke lekker, maar geen vrouw zal hierdoor verrast worden. Daarom is het tijd om een aantal echte knallers toe te voegen aan je oeuvre. Wij hebben er vijf voor je klaarstaan die er behoorlijk indrukwekkend uitzien, maar eigenlijk helemaal niet zo heftig en toch verdomd lekker zijn.

1. De krab

De naam van dit standje klinkt misschien niet bepaald opwindend, maar laat dat je niet weerhouden om hem te proberen. Bij dit standje ga je als man lekker languit liggen. De vrouw gaat hier met de heupen op gelijke hoogte in tegenovergestelde richting bovenop liggen. Ze doet dit met de rug naar beneden en gebruik haar armen en benen voor steun.

Het voordeel van dit standje is dat bij de penetratie vooral de G-spot gestimuleerd wordt. Daarnaast heb je als man goed zicht op de actie en dat schijnt bij te dragen aan het genot. Bij de eerste poging kost het misschien wat moeite om je positie te vinden, maar als je hem eenmaal doorhebt, is het optimaal genieten voor jullie allebei.

2. De Wedge

Dit standje is een geupgrade versie van de klassieke missionarishouding en zo begin je ook aan de wedge. Het verschil is dat je haar benen in je nek legt en vervolgens je bedpartner naar je toe trekt zodat ze alleen nog maar steunt op haar bovenrug. Het onderste deel van haar middel komt dus omhoog.

Welke seksstandjes zijn geliefd door vrouwen? Dit onderzoek deelt alle antwoorden

Op deze manier kun je als man dieper penetreren en het is aan te raden om juist voor langzame stoten te kiezen. Doe het in eerste instantie voorzichtig zodat je haar geen pijn doet. Als je eenmaal het juiste ritme gevonden hebt zal dit al snel één van de favoriete standjes van je bedpartner worden.

3. De alternatieve wedge

Soms kan een kleine aanpassing zorgen voor een totaal andere ervaring. In dit geval geldt dat vooral voor de vrouw. Bij de alternatieve wedge leunt ze niet op haar bovenrug, maar legt je een kussentje onder haar rug. Hierdoor komt ze wat hoger te liggen en stimuleer je andere gebieden voor nog meer genot. Voor de man zijn zowel de gewone wedge, als de alternatieve wedge ook een genot omdat je een prachtig zicht hebt op je bedpartner.

4. Staand

Je hebt niet altijd de tijd en ruimte om uitgebreid de liefde te bedrijven en daarom is het belangrijk om ook staand je weg te weten naar genot. Het lijkt misschien wat heftig, maar de beste manier om dit toen is door het been van je vriendin op je schouder te leggen. Dit zorgt, wat je misschien niet verwacht, juist voor balans. Het is voor haar ook juist minder zwaar omdat ze jou als steun heeft.

9 doodeenvoudige dingen die zij in bed wil

Ook zorgt het opgeheven been voor meer diepgang en dus ook voor meer genot. Aan te raden is om dit eerst thuis te oefenen tegen een muur. Je zult merken dat jullie er binnen de kortste keren zo bedreven in zijn, dat je dit standje altijd en overal kunt gebruiken om de liefde te bedrijven. Een must in je arsenaal dus!

5. De wasmachine

Hebben jullie het bovenstaande seksstandje helemaal geperfectioneerd, dan is dit een mooie vervolgstap. Hij vergt wel wat meer van je spierkracht en het is handig als je bedpartner niet te groot en zwaar is. Ze wikkelt namelijk haar beide benen om je heen terwijl je staat. Omdat je elkaar stevig moet vasthouden is het vooral een zeer intens standje waar de passie vanaf spat.

Om te oefenen is het handig dat de vrouw plaatsneemt op een verhoging. Hierdoor kun je het standje proberen met ondersteuning en voorkom je lelijke valpartijen. De wasmachine is hiervoor perfect, vandaar ook de naam van dit standje. Ook leuk is om de wasmachine te laten draaien. Die vibratie zorgt namelijk voor een nog intensere beleving.

Schrijf je in voor Manners Weekly!

Elke vrijdag echte verhalen regelrecht in je mailbox.