Inga Stoit
Inga Stoit Human Interest 27 mrt 2018
Leestijd: 3 minuten

9 doodeenvoudige dingen die zij in bed wil

Wij houden van ons eigen genot, maar minstens evenveel van het hare. Haar plezieren hoeft echt niet ingewikkeld te zijn. Natuurlijk verschilt de wens in bed onderling echt wel een beetje, maar toch zijn de behoeftes over het algemeen behoorlijk universeel. Wel zo makkelijk om te scoren tussen de lakens dus.

 1. Wederzijds plezier
  Jij komt, zij komt. Punt uit. Zij is er niet alleen om jou te plezieren met haar hand, mond of lijf. Zij alleen is jouw volledige focus op haar en haar lichaam waard. Verwen haar net zoals zij jou verwent. Er is soms meer voor nodig een vrouw te laten komen, hou dat in gedachten. En geniet van het plezier dat jij haar laat beleven. Alleen van binnen naar buiten duiken volstaat dus niet.
 2. Be safe
  Nog geen relatie? Neem het haar niet kwalijk dat zij het veilig wil doen, ook voor jou is dit beter (al voelt dit op moment suprême zeker niet zo). Die condoom is een feit, heb respect voor haar verzoek. Dus: oefen geen druk om haar uit. Op die manier zal zij zich zeker niet gehoord en veilig voelen, wat verdere seks tussen jullie wellicht verknalt.
 3. Schone lakens
  Niet alleen omdat ze zo lekker kraken, het is voor haar veel en veel uitnodigender! We weten dat dit je hier niet altijd zin in hebt, maar zorg in ieder geval dat je bed opgemaakt is wanneer zij in de slaapkamer arriveert.
 4. Communiceer
  Dit kan maar hoeft niet per se op dat moment. Standaard seks kennen we allemaal, maar soms wil zij meer of wat anders. Je kan zelf op onderzoek uitgaan maar het snelste gewenste resultaat is snel verkrijgbaar door er gewoon naar te vragen. Vraag wat zij wil, vraag wat ze lekker vindt, vraag of je het goed doet: zij waardeert het wanneer jij je om haar bekommert.
 5. Voorspel
  Vrouwen houden ervan, het krijgt ze aan of brengt hen naar het hoogtepunt. Neem er je tijd voor dus. Sowieso is het leuk haar lichaam te verkennen en als jij wil dat zij zich volledig aan jou overgeeft, is dit een goede manier om het gedaan te krijgen. Voor de dummies onder ons: het draait niet alleen om het orgasme hè? Als dit voor vrouwen voldoende zou zijn, verkiezen ze die vibrator boven jou.
 6. Sokken
  Gast, doe het niet. Draag nooit sokken in bed. Stel je dit als volgt voor: zij ziet jou naakt en smult ervan, daarna kijkt ze naar beneden en ziet een (rood, goor, pluizig) paar sokken. Wit, schoon of nieuw maakt het nog steeds niet goed! Het is een afknapper. Zij wordt er niet heet van. Vrouwen zijn trouwens niet gebaat bij koude voeten wanneer het om het orgasme gaat, accepteer haar dus als enige uitzondering in dit verhaal.
 7. Hoogtepunt
  Dit spreekt voor zich. Leuk dat jij komt, maar zij wil dit ook. Het mannelijke orgasme hoort dus zeker niet het enige hoogtepunt te zijn. Ben je moe na jouw mind blowing moment? Help haar een handje, oftewel: doe je kunstje. Zij verdient het evenals jij.
 8. Realiteit
  Ook vrouwen houden van wild en ruig. Kijken naar porno is leuk, maar weet dat dit niet de realiteit is. Veel kan je nadoen, maar lang niet alles kan je bij haar flikken. Plus: overdrijf niet oké, een vrouw houdt ervan wanneer ze je ziet genieten maar jouw personificatie van Donkey Kong tussen de lakens, maakt dat ze jou niet serieus neemt.
 9. Knuffelen
  Knuffel haar, laat haar bemind voelen. Laat haar jouw affectie blijken. Ook na de daad. Niks zo gaar als een hevige vrijpartij die los van elkaar afgesloten wordt.

Op de hoogte blijven? Schrijf je hier in op onze nieuwsbrief 

Schrijf je in voor Manners Weekly!

Elke vrijdag echte verhalen regelrecht in je mailbox.