Thomas Aalderink
Thomas Aalderink Human Interest 31 jan 2018
Leestijd: 1 minuut

Welke seksstandjes zijn geliefd door vrouwen? Dit onderzoek deelt alle antwoorden

Mannen komen van Mars en vrouwen van Venus. We zullen elkaar waarschijnlijk nooit gaan begrijpen en dat is ook niet erg. Toch is het wel handig om je zo nu en dan te verdiepen in het andere geslacht. Welke seksstandjes vinden mannen en vrouwen bijvoorbeeld het meest interessant? Op die vraag hebben wij nu het antwoord.

Om deze belangrijke informatie in kaart te brengen heeft de online apotheek Superdrug een onderzoek opgezet. Ze lieten duizend Europeanen en Amerikanen een lijst met vragen invullen over hun seksleven. Op de lijst stonden vragen over standjes, speeltjes en andere manieren om je liefdesleven spannender te maken. Eén ding is in ieder geval duidelijk: mannen en vrouwen willen niet altijd hetzelfde.

De favoriete seksstandjes

Vooral de uitkomst op de vraag welke seksstandjes het meest populair zijn, trok onze aandacht. Om het overzichtelijk te maken is de uitkomst op deze stelling verwerkt in onderstaande infographic.

Favoriete seksstandjes mannen en vrouwen

Zoals je kunt zien zijn er niet veel standjes waar zowel man als vrouw gelukkig van worden. Eigenlijk zijn alleen de reverse cowgirl, seks op de keukentafel en met de benen omhoog bij beide partijen populair. Opvallend is dat de standjes die mannen het prettigst vinden, bij vrouwen een stuk minder populair zijn en vice versa. Dat kan natuurlijk voor problemen gaan zorgen.

Samen genieten

Wees daarom niet egoïstisch in de slaapkamer. Het is geven en nemen. Wissel standjes die voor jou het toppunt van genot zijn af met haar favoriete houdingen. Wil jij staand standje 69 proberen? Wees dan ook zo vriendelijk om daarna over te gaan naar de vertrouwde missionarishouding. Op die manier zorg je ervoor dat beide partijen optimaal genieten, want dat is toch uiteindelijk waar het om gaat.

Schrijf je in voor Manners Weekly!

Elke vrijdag echte verhalen regelrecht in je mailbox.