Redactie
Redactie Life 22 jan 2016

Zo meester je haar orgasme

Met regelmaat wordt ons mannen door onze dames allerlei relationele onkunde verweten. Vooral onze communicatievaardigheden moeten het bezuren. Er is evenwel één aspect binnen de relatie waarin we keihard uitblinken: klaarkomen! Slechts vijf procent van de mannen heeft geen orgasme tijdens de seks, tegenover veertig procent bij de vrouwen. Oh, maar wacht, dat is natuurlijk ook onze schuld. Gelukkig kunnen we op steun rekenen van de site OMGyes.

Geintje natuurlijk, want meegaand als we zijn, durven we best toe te geven dat het vrouwenlichaam een stuk gecompliceerder werkt dan dat van ons. Sterker nog: we zijn best bereid om te erkennen dat we soms wel iets meer moeite mogen doen om vrouwen tot het euforische moment te brengen. Een echte gent zorgt daarvoor. Maar hoe? Technieken uitwisselen met je vrienden of collega’s is niet iets waar we voor warmlopen. Het simpelweg vragen neemt het verrassingselement weg of maakt het ongemakkelijk. De veelzeggende site OMGyes moet je een ware meester maken in de kunst van het vrouwelijke orgasme.

Voor 35 euro krijg je toegang tot de website waar middels zestig filmpjes, twaalf technieken worden uitgelegd die zijn goedgekeurd door meer dan tweeduizend vrouwen. Grote kans dat jij – pardon, je partner – ze nog niet allemaal kent. Bijkomend voordeel: de tips and trics staan niet in tekstvorm opgesomd, maar worden daadwerkelijk uitgebeeld door vrouwen. Geen acteurs of scripts, maar the real deal. Benieuwd? Uitproberen kan hier.

[FB_AANJAGER]

Reageer op artikel:
Zo meester je haar orgasme
Sluiten