Alrik de Jong
Alrik de Jong Films & Series 1 aug 2022
Leestijd: 3 minuten

In augustus op HBO Max: House of the Dragon en meer topseries

Veel mensen in Nederland namen de onlangs gelanceerde streamingdienst HBO Max speciaal voor House of the Dragon. Welnu, dan is augustus 2022 hun maand. De spin-off van Game of Thrones komt er namelijk aan. Maar er komen meer heerlijke films en series bij.

Waar Netflix maandelijks een karrenvracht aan nieuwe content lanceert, is HBO Max wat selectiever. Gewoon een paar ijzersterke nieuwe series, waar niemand omheen kan.

Nieuw op HBO Max in augustus 2022

Zo verschijnt naast House of the Dragon ook een veelbelovende serie over Alfred Pennyworth, de legendarische butler van Bruce Wayne/Batman. We lichten een paar titels uit. Daaronder zie je het volledige overzicht met nieuwe films en series.

Pennyworth seizoen 1 en 2

Pennyworth is een zeer goed beoordeelde serie die zich afspeelt in het DC Universum. Het verhaal gaat over Alfred Pennyworth, de butler van Bruce Wayne/Batman. Je volgt de butler van de familie Wayne in zijn jonge jaren. Na deze serie heb je nog veel meer respect voor hem.

Pennyworth seizoen 1 en 2 is vanaf 1 augustus te zien op HBO Max.

House of the Dragon

Naar de spin-off van de serie der series kijkt de hele wereld uit. House of the Dragon speelt zich ongeveer 200 jaar voor de verhaallijn in Game of Thrones af. De hoogtijdagen van de Targaryen-dynastie staan centraal in het verhaal. In die tijd brak een bloedige burgeroorlog uit, bekend als The Dance of the Dragons, die uiteindelijk tot hun ondergang leidde.

House of the Dragon is vanaf 22 augustus 2022 te zien op HBO Max. Neem hier alvast een kijkje achter de schermen.

Game of Thrones in 4K UHD, HDR, Dolby Vision of Dolby Atmos

Je hebt nog even tot House of the Dragon verschijnt, dus knal je ter voorbereiding nog even alle acht seizoenen van Game of Thrones erdoorheen. Die zijn nu, afhankelijk van je abonnement, namelijk allemaal te zien in 4K UHD, HDR, Dolby Vision of Dolby Atmos. Zelfde ijzersterke serie, maar dan in veel betere kwaliteit.

Alle seizoenen van Game of Thrones zijn nu in betere kwaliteit te zien op HBO Max.

Industry seizoen 2

Deze serie volgt een groep jonge bankiers, terwijl ze hun identiteit smeden binnen de heksenketel van het Londense kantoor van de internationale bank Pierpoint & Co. Seizoen 1 werd hoog beoordeeld, seizoen 2 is dan ook veelbelovend.

Industry is vanaf 2 augustus 2022 te zien op HBO Max.

Nieuwe series op HBO Max in augustus 2022

Een volledig overzicht van de nieuwe series die je in augustus 2022 kunt verwachten op HBO Max, gerangschikt op datum.

1-8
Pennyworth – Seizoen 1 en 2

2-8
Industry – Seizoen 2

11-8
Sherlock – Seizoen 1 t/m 3

13-8
Misfits – Seizoen 1 t/m 5

15-8
The Office US – Seizoen 1 t/m 9

The Big C – Seizoen 1 t/m 4

22-8
House of the Dragon

25-8
Katrina Babies – Documentaire

Nieuwe films op HBO Max in augustus 2022

Bij HBO Max kom je vooral voor de series, maar deze maand verschijnen er ook een paar leuke films. Baby Driver, Bad Moms, Buried, Long Shot, Knives Out, The Shallows en Spider-Man: Homecoming zijn wat dat betreft de meest noemenswaardige titels.

Schrijf je in voor Manners Weekly!

Elke vrijdag echte verhalen regelrecht in je mailbox.