Alrik de Jong
Alrik de Jong Films & Series 2 jul 2024
Leestijd: 1 minuut

Netflix dropt rauwe thriller met Game of Thrones-acteurs

Bekende gezichten uit Game of Thrones en Liam Neeson als huurmoordenaar. Dan heb je ons al hoor. De nieuwe thriller In the Land of Saints and Sinners verschijnt deze week (4 juli) op Netflix. Een kleine vooruitblik.

Game of Thrones is nog altijd een van de beste en vooral populairste series ooit. En steeds meer zie je bekende koppen uit die serie terugkomen in andere producties. De Netflix-hit 3 Body Problem was één grote Game of Thrones-reünie en Saints and Sinners gaat ook aardig die kant op.

In the Land of Saints and Sinners op Netflix

Met dat land van heiligen en zondaars bedoelen ze Ierland. Liam Neeson speelt een gedesillusioneerde huurmoordenaar die in een Iers dorpje zijn pensioen uitzit. Maar dan komt een voortvluchtige IRA-bommengooier de rust verstoren.

De Netflix-film ging op 6 september 2023 al in voorpremière op het Venice International Film Festival en de kritieken waren direct al goed. Inmiddels heeft In The Land Of Saints And Sinners een zeer verdienstelijke score van 86 procent op Rotten Tomatoes.

Liam Neeson en Game of Thrones-cast

Naast Taken-legende Liam Neeson prijken ook Ciaràn Hinds en Jack Gleeson op de poster van de potentiële blockbuster. Jack Gleeson vertolkte de even gehate als geliefde King Joffrey in Game of Thrones. Zijn vertolking van Kevin Lynch in de rauwe thriller wordt zijn eerste grote rol sinds de populaire fantasyreeks.

Netflix dropt ruige thriller met Game of Thrones-acteurs
Jack Gleeson en Liam Neeson (Afbeelding: Netflix)
Ciaràn Hinds in the land of saints and sinners game of thrones nieuwe netflix film
Ciaràn Hinds (Afbeelding: Netflix)

Hinds ken je ongetwijfeld ook nog. De Ierse acteur speelde evenwel een rol in Game Of Thrones, als Mance Rayder. Daarnaast scoorde hij onlangs een hoofdrol in de recente Netflix-serie Treason.

In The Land Of Saints And Sinners is vanaf donderdag 4 juli 2024 te streamen op Netflix.

Schrijf je in voor Manners Weekly!

Elke vrijdag echte verhalen regelrecht in je mailbox.