Pim Jansen
Pim Jansen Gadgets 12 jan 2024
Leestijd: 2 minuten

Deze spotgoedkope 5-in-1 baardtrimmer krijgt lovende reviews

De nieuwe folder van Lidl staat weer eens vol aanlokkelijke gadgets, waaronder een spotgoedkope baardtrimmer. Een overzicht.

Net als eindeloos door Funda scrollen is ook de Lidl-folder een hobby op zich. Niets zo leuk als koopjes jagen, al ligt het gevaar op de loer dat je dingen gaat kopen die je helemaal niet nodig hebt.

Lidl-folder van week 2 in 2024

Maar mocht je een baardtrimmer nodig hebben, om bijvoorbeeld de baard van George Clooney na te bootsten, dan zit je deze week voor een dubbeltje op de eerste rang. Voor dit geld zeker het proberen waard. Net als de elektrische tandenborstel en andere gadgets in de folder van week 2 in 2024.

5-in-1 haar- en baardtrimmer van Silvercrest

Te beginnen met de baardtrimmer, die ook voor je haar te gebruiken is. 5-in-1 houdt in dat je ermee kunt snijden, knippen, contouren, trimmen en scheren. Van de 44 reviews hebben 38 een beoordeling van 5 sterren. Verder zijn er drie reviews met 4 sterren, één review met 2 sterren en twee reviews met 1 ster. De trimmer is in de folder nu afgeprijsd van 11,99 euro naar 8,99 euro. Beter ga je het niet vinden qua prijs-kwaliteitverhouding.

Elektrische tandenborstel van Oral B

Als je jouw baard netjes hebt getrimd met de bovenstaande baardtrimmer, dan komt ineens je gebit weer tevoorschijn. Wees gerust, Lidl geeft in de folder van deze week ook korting op een gavanceerde elektrische tandenborstel van Oral B. Afgeprijsd van 59,99 euro naar 34,99 euro.

Elektrische tandenborstel van Oral B korting lidl folder
(Afbeelding: Oral B)

Spindel-slijpmachine

Klaar met de verzorging, door naar het echte mannenwerk. In de folder van Lidl staat namelijk een spindel-slijpmachine van het degelijke huismerk Parkside met 50 procent korting. Je betaalt geen 199 euro maar 99,50 euro. Ook op de accu-reciprozaag en de tafelboormachine van Parkside krijg je nu 50 procent korting. Je kunt het allemaal maar in huis hebben.

spindel slijpmachine
(Afbeelding: Parkside)

Staande ledlamp van Livarno

Sluiten we af met deze modern vormgegeven staande ledlamp, waarop je in de folder van Lidl 25 euro korting krijgt. Nu te koop voor 49,99 euro.

staande ledlamp lidl livarno korting folder
(Afbeelding: Livarno)

Baardtrimmer inmiddels op de deurmat? Check deze acht baardstijlen om mee te experimenteren.

Schrijf je in voor Manners Weekly!

Elke vrijdag echte verhalen regelrecht in je mailbox.