Pim Jansen
Pim Jansen Formule 1 30 sep 2022
Leestijd: 2 minuten

Zo kijk je de Formule 1 in Singapore gratis met legale streams

Max Verstappen kan komend weekend in theorie wereldkampioen worden in Singapore, dus kijken nog meer Nederlanders (lees: raschauvinisten) naar de Formule 1. Veel daarvan hebben geen abonnement op Viaplay of F1 TV Pro. Toch zijn er mogelijkheden om gratis te kijken met legale streams.

Er zijn tegenwoordig zoveel streamingdiensten, dat het niet meer te betalen is om overal lid van te zijn. Zo kost een abonnement op Viaplay 13,99 euro. Voor F1 TV Pro betaal je 7,99 euro per maand. Valt mee, die prijzen, maar niet voor de sporadische kijker.

Formule 1 in Singapore gratis kijken zonder Viaplay

Niet in alle landen zit de Formule 1 achter een betaalmuur. Zo kun je in Oostenrijk, Luxemburg, Albanië, Brazilië en Zwitserland gratis kijken. Het probleem: dan moet je daar wel zijn. De oplossing voel je al aankomen: een VPN.

Mocht je puur als gloryhunter kijken komend weekend of het circuit gewoon heel mooi vinden (begrijpelijk), dan kun je bij verschillende VPN-diensten een gratis proefperiode afsluiten. Of wellicht heb je ooit al eens een VPN geïnstalleerd. Met een virtual private network kun je in ieder geval kiezen voor de onderstaande streams. Wij tippen in dat geval het Oostenrijkse Servus TV. Je moet bij de betreffende VPN-dienst wel even aanvinken naar welk land je omgeleid wil worden.

Gratis F1-streams zonder VPN

Geen zin in gedoe met een VPN? Dan kun je de Formule 1 ook gewoon gratis kijken, zij het met mindere kwaliteit, meer reclame en meer risico. Check dit overzicht met de beste gratis F1-streams.

Sinds 2008 wordt de Formule 1 in Singapore gereden. In het donker, op een spectaculair stratencircuit. Max Verstappen won er nog nooit, maar daar kan komend weekend zomaar eens verandering in komen. Lees hier de belangrijkste feiten en statistieken over Marina Bay Street Circuit.

Schrijf je in voor Manners Weekly!

Elke vrijdag echte verhalen regelrecht in je mailbox.