Pim Jansen
Pim Jansen Gezondheid 16 jun 2020
Leestijd: 2 minuten

5 fitness-accessoires die je bij de Action voor een prikkie koopt

Je mag nog altijd niet de sportschool in, dus is een workout in huis of in je tuin nog altijd het tijdelijke normaal. Of misschien wel het nieuwe normaal. In de online Action-folder vind je handige fitness-accessoires en gewichten voor weinig geld.

Sporten zonder gewichten of andere items kan prima, getuige deze complete workout op eigen lichaamsgewicht. Maar kettlebells en dumbells zijn natuurlijk niet voor niets gemaakt.

Fitness-accessoires en gewichten in de Action-folder

In de online folder van Action vind je een assortiment aan gewichten en andere accessoires voor een workout in eigen huis. In veel gevallen is goedkoop duurkoop, maar dit materiaal is echt prima voor thuis.

1. Kaytan Kettlebell

Een kettlebell is een kettlebell en 10 kilo is 10 kilo. Nou kun je eentje van 50 euro kopen, maar bij de Action haal je hem gewoon voor 8,95 euro. Check hier de ultieme ’10 minuten workout’ met dit fitness-accessoire.

Kaytan kettlebell, action, folder, fitness, accessoires, items
(Afbeelding: ActionNL)

2. Q4Life Balanskussen

Een balanskussen is één van die fitness-accessoires waar je niet direct aan denkt als je wil sporten, maar het kan jouw workout naar een hoger level tillen. Het balanskussen is te gebruiken bij bestaande oefeningen als push-ups (met je handen op het kussen) en oefeningen met dumbells (staand op het kussen). Bij Action te koop voor 4,99 euro.

action, folder, fitness, accessoires, items, balanskussen
(Afbeelding: ActionNL)

3. Elastische weerstandsband (verschillende niveaus)

Een elastische weerstandsband is dé uitkomst voor thuis fitnessen. Geschikt voor zowel je bovenlichaam als je benen, het aantal oefeningen is oneindig. Check bijvoorbeeld deze workout met elastische weerstandsband van niemand minder dan Dolph Lundgren. De weerstandsbanden zijn in de Action-folder gespot voor verschillende niveaus: 35 kilogram (6,98 euro), 25 kilogram (4,99 euro) en 15 kilogram (2,99 euro).

elastische weerstandsband, action, fitness, accessoires, apparaten, gewichten, workout, thuis, action, folder
(Afbeelding: ActionNL)

4. Dumbells

Ook Dumbells zijn bij de Action verkrijgbaar in verschillende gewichtsniveaus. Voor die van 5 kilogram betaal je 9,98 euro, voor die van 1 kilogram 2,49 euro en dan heb je nog een aantal gewichten daar tussenin.

dumbells, fitness, accessoires, apparaten, gewichten, workout, thuis, action, folder
(Afbeelding: ActionNL)

5. Voedingssupplementen (creatine en wei-eiwitten)

Met de bovenstaande fitness-accessoires en gewichten kun je de smaak al behoorlijk te pakken krijgen. En dan wil je natuurlijk ook resultaat zien. En ja, bij de Action verkopen ze ook voedingssupplementen. Voor 4,59 euro koop je een pot creatine. Creatine stimuleert spiergroei en zorgt voor meer kracht tijdens explosieve krachtsinspanning. Voor 9,95 euro koop je een pot wei-eiwitten met vanillesmaak. Deze wei-eiwitten neem je na het sporten, zodat het lichaam direct wordt voorzien van spierherstellende aminozuren. Raadpleeg wel even een voedingsexpert voordat je hier lukraak van begint te snoepen.

wei-eiwitten, goedkoop, action
(Afbeelding: ActionNL)
creatine, action, fitness
(Afbeelding: ActionNL)

Check ook: Trainen als Jason Statham: zijn bizarre 7-daagse workout

Schrijf je in voor Manners Weekly!

Elke vrijdag echte verhalen regelrecht in je mailbox.