Pim Jansen
Pim Jansen Films & Series 1 apr 2022
Leestijd: 2 minuten

Deze erotische thriller is de best bekeken Netflix-film in Nederland

Nieuwe dag, nieuwe Netflix-hit. Zo gaat het tegenwoordig. De top 10 best bekeken films en series in Nederland is een psycho-erotische thriller rijker. Crush (ook bekend als Shattered) is de best bekeken film op de streamingdienst van dit moment.

Eerder deze week las je over The Ice Road, een actiethriller met Liam Neeson. Een paar dagen lang was dit de best bekeken film op Netflix. Maar nu moet Liam Neeson plaatsmaken voor John Malkovich.

Erotische thriller Crush (Shattered) nu op Netflix

Crush verscheen 29 maart op Netflix, en blijkbaar komt de film bij veel mensen omhoog in het algoritme. Het verhaal gaat over een rijke vrijgezel die op een afgelegen plek woont en een band opbouwt met een charmante vreemdeling. Je voelt hem aankomen: hun relatie krijgt een afschuwelijke wending.

De cast bestaat uit onder anderen Cameron Monaghan, Lilly Krug, Frank Grillo en John Malkovich. Dat belooft dus veel, maar toch wordt de psycho-erotische thriller behoorlijk laag beoordeeld door recensenten wereldwijd. Kijkers vinden de Netflix-film ook matig. De film zou voorspelbaar zijn en over net iets te veel stereotypes beschikken. Lees hier een overzicht van de reacties op Crush dan wel Shattered.

Best bekeken film in Nederland van nu

Neemt niet weg dat de psychologische erotische thriller de best bekeken Netflix-film van dit moment is. Of dat iets zegt over de film of de Nederlandse filmkijker laten we in het midden. Oordeel zelf. In verschillende andere landen wordt de film Shattered genoemd, en is hij ook met regelmaat terug te vinden in de top 10-lijstjes.

Andere goed bekeken Netflix-titels van nu zijn de series Bridgerton (seizoen 2), Top Boy en Taboo. De erotische thriller Crush dan wel Shattered is nu te streamen.

Nieuw in april 2022

In april komen er weer veel lekkere nieuwe films en series bij, waaronder de absolute finale van Ozark. Bekijk in dit artikel het volledige overzicht.

Schrijf je in voor Manners Weekly!

Elke vrijdag echte verhalen regelrecht in je mailbox.