Alrik de Jong
Alrik de Jong Films & Series 30 mrt 2022
Leestijd: 2 minuten

Actiefilm met Liam Neeson is de best bekeken Netflix-film van nu

Als er een actiefilm met Liam Neeson en Laurence Fishburne op Netflix verschijnt, dan ga je toch even kijken. Daar denkt de rest van Nederland hetzelfde over. The Ice Road is de best bekeken film van dit moment.

Een paar dagen op rij was de Zweedse dystopische thriller Black Crab (Svart Krabba) de best bekeken film op Netflix. Zeker een aanrader, zij het een tikkie deprimerend. Die film is nu in ieder geval ingehaald door The Ice Road.

The Ice Road met Liam Neeson nu op Netflix

In juni 2021 verscheen de ijskoude actiefilm al op Netflix in de Verenigde Staten, sinds 23 maart 2022 kunnen Nederlandse abonnees de film met Liam Neeson streamen. Hij speelt een onfortuinlijke ijswegchauffeur die verraderlijk terrein trotseert. Doel: reddingsmateriaal leveren en een team mijnwerkers, dat onder de grond vastzit, redden.

Maar het plot van The Ice Road doet er om eerlijk te zijn niet zo toe. Feit is dat actieheld Liam Neeson in twintig nagenoeg identieke actiefilms speelt en nooit teleurstelt. Deze Netflix-film is de zoveelste in de rij.

Best bekeken film van dit moment

The Ice Road komt niet echt goed voor de dag op Rotten Tomatoes, de score durven we zelfs niet eens te noemen. Maar daar moet je ook helemaal niet naar kijken bij dit soort films. Je krijgt actie, Liam Neeson en Laurence Fishburne op de koop toe. Logisch dat zo’n actiefilm vrij snel na de release de best bekeken film van het moment is. Kijken, en door.

Andere goed bekeken titels zijn op dit moment onder meer de series Top Boy, Taboo, Queen of the South en The Last Kingdom. Maar Bridgerton seizoen 2 spant natuurlijk de kroon.

Bekijk hier alle films en series die er in april 2022 op de streamingdienst bijkomen. The Ice Road is nu te zien op Netflix.

Schrijf je in voor Manners Weekly!

Elke vrijdag echte verhalen regelrecht in je mailbox.