Pim Jansen
Pim Jansen Human Interest 5 jul 2022
Leestijd: 2 minuten

Deze post van Emily Ratajkowski verdient toch even de aandacht

Iedereen heeft zijn weak spots. Wij hebben er zelfs heel veel. Het Amerikaans-Poolse model en actrice Emily Ratajkowski is daar eentje van. Zo volgen we haar op Instagram, en schrokken we deze week weer eens wakker tijdens het scrollen door onze feed. Fijn dat er nog mensen zijn die buiten de lijntjes kleuren.

Mocht je Emily Ratajkowski niet kennen. Check de ongecensureerde videoclip van Blurred Lines, een nummer van Robin Thicke en Pharrell Williams. Dit was haar doorbraak, waarna een grote carrière volgde als model en in mindere mate actrice. Inmiddels heeft ze ook een eigen lingerie- en bikinmerk, Inamorata genaamd. De bijbehorende campagnes zijn pure kunst.

Emily Ratajkowski schudt Instagram wakker

Aanvankelijk scrolden we al langs de eerste foto van de betreffende post, waarin het topmodel in een subtiel jurkje over straat paradeert. Waren we al tevreden mee. Maar Instagram is zo vriendelijk om zijn gebruikers bij een volgende scrolsessie ook te attenderen op de overige foto’s in een post. Swipe in de onderstaande post dan ook even naar rechts.

Van een jurkje naar een in your face topless foto, weer terug naar het jurkje, drie bolletjes ijs en nog twee topless foto’s. Noem ons gerust puberaal. Of seksueel gefrustreerd. Feit is dat wij wakker schrokken van deze stijlvolle fotoserie.

Niet de eerste pikante foto’s van het model

Emily Ratajkowski heeft er door de jaren overigens een gewoonte van gemaakt om naakt dan wel topless op Instagram te poseren. Een paar foto’s uit haar roemruchte verleden.

Emily Ratajkowski is overigens niet de enige beroemdheid met een dergelijke drang. Getuige deze foto’s van Kendall Jenener. En dan is het natuurlijk een klein bruggetje naar BN’ers, zoals Roxeanne Hazes. Maar al die foto’s halen het bij lange na niet bij de ‘duurste naaktfoto ooit‘.

Schrijf je in voor Manners Weekly!

Elke vrijdag echte verhalen regelrecht in je mailbox.