Pim Jansen
Pim Jansen Human Interest 24 jul 2020
Leestijd: 2 minuten

Roxeanne Hazes deelt inspirerende naaktfoto op Instagram

Het gaat de laatste tijd steeds meer over body positivity. Dat is een zeker een goede ontwikkeling. In de hedendaagse maatschappij is een beeld gecreëerd dat alleen dunne vrouwen mooi zijn. Enorme onzin. Eerlijkheid is veel mooier. Iedere vrouw die zich daarvoor inzet verdient een groot compliment. Zo dus ook Roxeanne Hazes.

De 27-jarige zangeres en dochter van André Hazes is trots op haar lichaam. Zo hoort het ook, maar helaas zijn veel vrouwen minder gelukkig met zichzelf. Voor al die vrouwen heeft Roxeanne Hazes een duidelijk boodschap op Instagram geplaatst. Ze herinnert vrouwen eraan dat er altijd mensen zijn die je niet op waarde schatten. Vergeet die mensen is haar boodschap.

Roxeanne Hazes deelt naaktfoto met een boodschap

“Er zal altijd iemand zijn die niet ziet wat je waard bent. Zorg dat diegene niet je eigen spiegelbeeld is. Geef jezelf de liefde die je ook zo graag aan anderen geeft, want van jezelf houden is geen ijdelheid, maar geestelijke gezondheid.” Aldus Roxeanne Hazes. Om deze tekst kracht bij te zetten plaatste ze onderstaande foto.

Een eerlijk foto waar sommige vrouwen zich misschien voor zouden schamen. Roxeanne Hazes niet. De zangeres is namelijk verliefd op deze foto. Het is dan ook niet de eerste keer dat ze ‘em met ons deelt. De foto werd namelijk vorig jaar gemaakt tijden een schoot voor Linda Meiden. Die shoot leverde nog veel meer eerlijke en prachtige foto’s op. Je vindt deze hier.

Miljuschka Witzenhausen

Vrouwen zoals Roxeanne Hazes moeten we koesteren. Iedere vrouw is mooi op haar eigen manier, maar dat wordt nog wel eens vergeten. Laten we hopen dat Roxeanne Hazes op deze manier andere vrouwe inspireert om te genieten van hun eigen schoonheid. Een belangrijk strijd waarin ze gelukkig niet alleen staat. Zoals je hier kunt zien is ook Miljuschka Witzenhausen trots op haar lichaam. En terecht.

Schrijf je in voor Manners Weekly!

Elke vrijdag echte verhalen regelrecht in je mailbox.