Redactie
Redactie Life 12 nov 2019

Roxeanne Hazes met stijlvolle en dappere naaktshoot in Linda

Weet je nog, die naaktshoot met Kim Feenstra en Geraldine Kemper in Linda Magazine? Nu is het de beurt aan de 26-jarige Roxeanne Hazes, die naakt in het Linda. Meiden Winterboek verschijnt en met het voorproefje het internet breekt, zoals dat tegenwoordig heet.

Tijdens de Gay Pride zagen we afgelopen zomer al hoe Roxeanne Hazes de show stal met haar outfit; een pruik, hoed, onderbroek en twee tepelstikkers. De topless foto deed het goed bij haar volgers, maar dat is natuurlijk niets vergeleken met nu gaat. Social media gaat los en dat is volstrekt begrijpelijk.

Foto’s: Roxeanne Hazes met naaktshoot in Linda

De naaktshoot verschijnt in het LINDA. Meiden Winterboek en als voorproefje deelden zowel Linda als Roxeanne Hazes alvast een paar voorproefjes. De foto’s zijn niet alleen inspirerend voor mannen, maar ook voor vrouwen. De dochter van André Hazes over de shoot: “Ik heb ja gezegd omdat ik het aanvankelijk niet durfde en het als een overwinning zie dat ik het desondanks toch ging doen. Het ene moment ben ik dat onzekere meisje van zestien, het andere moment denk ik: fuck it, ik mag er best zijn”, aldus de dappere moeder.

Vanaf vandaag ligt het @linda_meiden Winterboek in de winkel en daar ben ik maar wat trots op! Mijn verhaal over gepest worden, faalangst en het creëeren van zelfliefde in welke maat dan ook. Een flinke dosis #bodypositivity en onbewerkte nudes. ❤️?? Fotografie: Maxime Cardol @maximecardol Styling: Mary-Lou Berkulin @marylouberkulin Visagie: Charlotte Niketic @charlotteniketic LINDA.meiden @linda_meiden #LindaMeidenWinterboek

22.2k Likes, 801 Comments – ??????? ??? ⚡️ (@roxeannehazes) on Instagram: “Vanaf vandaag ligt het @linda_meiden Winterboek in de winkel en daar ben ik maar wat trots op! Mijn…”

Roxeanne Hazes op haar Instagram-account: “Vanaf vandaag ligt het LINDA. Meiden Winterboek in de winkel en daar ben ik maar wat trots op! Mijn verhaal over gepest worden, faalangst en het creëeren van zelfliefde in welke maat dan ook. Al vanaf kleins af aan deal ik met faalangst en een laag zelfbeeld. Mede gecreëerd door mijn toenmalige omgeving en social media. Er werd mij gevraagd om een eind te maken aan het onrealistische beeld waar we dagelijks mee geconfronteerd worden. Een flinke dosis body positivity en onbewerkte nudes”. Bekijk de eerste foto’s en vergeet niet te swipen.

Weg met het onrealistische beeld! ? OWN IT AND F***ING FLAUNT IT! ???❤️ @linda_meiden Winterboek ligt morgen in de winkel. #lindameidenwinterboek Fotografie: Maxime Cardol @maximecardol Styling: Mary-Lou Berkulin @marylouberkulin Visagie: Charlotte Niketic @charlotteniketic LINDA.meiden @linda_meiden

29.6k Likes, 1,282 Comments – ??????? ??? ⚡️ (@roxeannehazes) on Instagram: “Weg met het onrealistische beeld! ? OWN IT AND F***ING FLAUNT IT! ???❤️ @linda_meiden Winterboek…”

Een jaar geleden had ik waarschijnlijk nog “NEE!” gezegd tegen een shoot als deze. Al vanaf kleins af aan deal ik met faalangst en een laag zelfbeeld. Mede gecreëerd door mijn toenmalige omgeving en social media. Er werd mij gevraagd om voor eens een eind te maken aan het onrealistische beeld waar we dagelijks mee geconfronteerd worden. Dat betekent: 9 pagina’s in de @linda_meiden met naakte, onbewerkte beelden. En dat vond ik (op weg ernaartoe) eng, spannend en ongelofelijk ongemakkelijk. Ik zei “Ja!” omdat ik dit een belangrijk onderwerp vind, omdat ook ik mijn hele leven al stoei met een eetprobleem en het eigenlijk gewoon spuugzat ben dat mensen daar allemaal iets van mogen vinden en mij bewust of onbewust steeds een kut gevoel geven. Tijdens deze shoot ging voor mij de knop om en heb ik nog nooit zoveel van mijn lichaam gehouden als toen. En dat gevoel ben ik eigenlijk niet meer kwijt geraakt. DIT is het huisje van mijn kind geweest. DIT ben ik, sterk maar kwetsbaar. En ik ben maar wat trots op deze foto’s. Lieve meiden, omarm jezelf eens wat vaker. Je mag er zijn. Met een maatje meer of maatje minder.??❤️ Vanaf morgen is het @linda_meiden Winterboek overal verkrijgbaar. Fotografie: Maxime Cardol @maximecardol Styling: Mary-Lou Berkulin @marylouberkulin Visagie: Charlotte Niketic @charlotteniketic LINDA.meiden @linda_meiden #LINDAmeidenWinterboek

33k Likes, 1,762 Comments – ??????? ??? ⚡️ (@roxeannehazes) on Instagram: “Een jaar geleden had ik waarschijnlijk nog “NEE!” gezegd tegen een shoot als deze. Al vanaf kleins…”

Het LINDA. Meiden Winterboek met de naaktshoot met Roxeanne Hazes ligt nu in de winkel en bestel je hier online. Wij zijn fan van de dappere dochter van André.

? Check ook: Jasmine Sanders aka Golden Barbie met prikkelende shoot in Maxim

Reageer op artikel:
Roxeanne Hazes met stijlvolle en dappere naaktshoot in Linda
Sluiten