Redactie
Redactie Human Interest 12 nov 2019
Leestijd: 2 minuten

Roxeanne Hazes met stijlvolle en dappere naaktshoot in Linda

Weet je nog, die naaktshoot met Kim Feenstra en Geraldine Kemper in Linda Magazine? Nu is het de beurt aan de 26-jarige Roxeanne Hazes, die naakt in het Linda. Meiden Winterboek verschijnt en met het voorproefje het internet breekt, zoals dat tegenwoordig heet.

Tijdens de Gay Pride zagen we afgelopen zomer al hoe Roxeanne Hazes de show stal met haar outfit; een pruik, hoed, onderbroek en twee tepelstikkers. De topless foto deed het goed bij haar volgers, maar dat is natuurlijk niets vergeleken met nu gaat. Social media gaat los en dat is volstrekt begrijpelijk.

Foto’s: Roxeanne Hazes met naaktshoot in Linda

De naaktshoot verschijnt in het LINDA. Meiden Winterboek en als voorproefje deelden zowel Linda als Roxeanne Hazes alvast een paar voorproefjes. De foto’s zijn niet alleen inspirerend voor mannen, maar ook voor vrouwen. De dochter van André Hazes over de shoot: “Ik heb ja gezegd omdat ik het aanvankelijk niet durfde en het als een overwinning zie dat ik het desondanks toch ging doen. Het ene moment ben ik dat onzekere meisje van zestien, het andere moment denk ik: fuck it, ik mag er best zijn”, aldus de dappere moeder.

Roxeanne Hazes op haar Instagram-account: “Vanaf vandaag ligt het LINDA. Meiden Winterboek in de winkel en daar ben ik maar wat trots op! Mijn verhaal over gepest worden, faalangst en het creëeren van zelfliefde in welke maat dan ook. Al vanaf kleins af aan deal ik met faalangst en een laag zelfbeeld. Mede gecreëerd door mijn toenmalige omgeving en social media. Er werd mij gevraagd om een eind te maken aan het onrealistische beeld waar we dagelijks mee geconfronteerd worden. Een flinke dosis body positivity en onbewerkte nudes”. Bekijk de eerste foto’s en vergeet niet te swipen.

Het LINDA. Meiden Winterboek met de naaktshoot met Roxeanne Hazes ligt nu in de winkel en bestel je hier online. Wij zijn fan van de dappere dochter van André.

? Check ook: Jasmine Sanders aka Golden Barbie met prikkelende shoot in Maxim

Schrijf je in voor Manners Weekly!

Elke vrijdag echte verhalen regelrecht in je mailbox.