Alrik de Jong
Alrik de Jong Human Interest 5 aug 2019
Leestijd: 2 minuten

Foto’s: hoe Roxeanne Hazes de show stal tijdens de Gay Pride

Afgelopen weekend vond de Canal Parade plaats in de Amsterdamse grachten, het jaarlijkse hoogtepunt van de Amsterdam Pride Week. Kijkend naar alle feestvierende mensen op boten konden we om één dame écht niet heen: de 26-jarige Roxeanne Hazes, die de dag thuis al begon met een topless foto.

Roxeanne Hazes – trotse moeder, zangeres, dochter van André – trok behoorlijk wat aandacht tijdens de Amsterdam Gay Pride en dat was volstrekt begrijpelijk. Het begon al voor de Canal Parade, toen ze thuis een foto op Instagram deelde met haar outfit; een pruik, hoed, onderbroek en twee tepelstikkers. Die topless foto deed het goed bij haar volgers. “?BONNIE & PRIDE.❤️ Zoveel skittie✌?”, schreef ze erbij.

Foto’s: Roxeanne Hazes tijdens de Canal Pride

Tijdens de Canal Pride had Roxeanne Hazes iets meer aan, namelijk een doorschijnende jumpsuit. En ja, dat zag er sexy uit, anders kunnen we het niet verwoorden. De zangeres voer tijdens de Amsterdam Gay Pride mee op de boot van BNNVARA. Het thema was Woodstock, de organisatoren waren dj’s Frank van der Lende en Sander Hoogendoorn. Of Roxeanne Hazes zich een beetje aan het thema hield? Oordeel zelf, hier zijn de foto’s.

Roxeanne Hazes over afvallen

Niet alleen inspirerende foto’s voor mannen, ook voor vrouwen. Via Instagram Stories vertelde ze afgelopen weekend over de kilo’s die ze de afgelopen tijd kwijtraakte. Kern van de boodschap: “Ik ben niet afgevallen vanuit een schoonheidsideaal, want ik vond mezelf een ontzettend mooie vrouw. Ook toen ik voller was.” Tijdens de Gay Pride zag je ‘een gezonde Rox’ en niet een ‘slanke Rox’, zoals de zangeres het verwoordt.

Meer BN’ers tijdens de Amsterdam Gay Pride 2019

Naast Roxeanne Hazes voer er nog een arsenaal aan BN’ers mee tijdens de Canal Parade. Een overzicht.

Kim Feenstra

Kim Feenstra on Instagram: “HAPPY Pride! ? Toen ik net begon met modellenwerk en een beetje bekendheid kreeg ontmoette ik deze bijzondere ziel. Mag ik je voorstellen…”

13.7k Likes, 134 Comments – Kim Feenstra (@k2im) on Instagram: “HAPPY Pride! ? Toen ik net begon met modellenwerk en een beetje bekendheid kreeg ontmoette ik deze…”

Victoria Koblenko

Olcay Gulsen

? Check ook: Topless Jennifer Aniston bewijst dat 50 het nieuwe 30 is

Schrijf je in voor Manners Weekly!

Elke vrijdag echte verhalen regelrecht in je mailbox.