Pim Jansen
Pim Jansen Human Interest 27 jun 2022
Leestijd: 2 minuten

Kendall Jenner schudt Instagram op in evakostuum

Kendall Jenner heeft Instagram weer eens in vuur en vlam gezet. Ditmaal was ze naakt aan het zonnen, en een foto daarvan blijken mensen dus massaal te willen zien.

De halfzus van Kim Kardashian en zus van Kylie Jenner is qua stijl en bouw een buitenbeentje in de familie. Ze pronkt daarbij iets minder met haar rondingen dan haar (half)zussen en is te zien in iets meer fashionable campagnes. Denk daarbij aan haar fotoshoots voor Calvin Klein en Versace.

Kendall Jenner zet Instagram naakt in vuur en vlam

Neemt niet weg dat ook Kendall Jenner er een gewoonte van heeft gemaakt om af en toe naakt of topless even de boel op te schudden. Kylie Jenner maakte onlangs al een Free The Nipple-statement, nu gaat Kendall nog een stapje verder.

Oké, als je goed kijkt heeft Kendall Jenner toch nog een klein gedeelte gecensureerd, wat het in de ogen van veel vrouwen absurde beleid van Instagram nog maar eens onderstreept. De naaktfoto verzamelde in no-time in ieder geval meer dan 7 miljoen likes, en dat is zelfs voor de dame in kwestie meer dan ze gewend is. Uiteraard wordt er massaal gereageerd op de foto, ook door andere beroemdheden.

Vogue en meer

Kendall Jenner doet overigens meer dan naakt mensen inspireren en paardrijden. Het model is te zien in de ene na de andere campagne, van Vogue China tot het Kylie Cosmetics van haar zusje. Een overzicht van haar laatste werk.

Maar nog veel verrassender is de autosmaak van Kendall Jenner. Geen glimmende sportwagens, maar vooral unieke oldtimers. Lees en bekijk hier meer over haar wagenpark.

Naaktfoto als NFT

Niet alleen op Instagram, maar ook in de blockchain scoort naakt. Logisch dus dat modellen op die hype willen meevaren. Check hier de NFT van naaktmodel Kara del Toro.

Schrijf je in voor Manners Weekly!

Elke vrijdag echte verhalen regelrecht in je mailbox.