Pim Jansen
Pim Jansen Human Interest 23 jun 2021
Leestijd: 2 minuten

Emily Ratajkowski showt nieuwe zwemlijn op karakteristieke wijze

Emily Ratajkowski is weer helemaal terug van weggeweest. Het enige verschil: het Pools-Amerikaanse model is nu moeder. Ze is verder gegaan met waar ze mee bezig was, op verschillende vlakken. Zo presenteert ze nu topless de nieuwe collectie van haar modelabel Inamorata. Classic.

Inamorata is in 2017 opgericht en sindsdien is het altijd Emily Ratajkowski zelf die je als eerst in de nieuwe lingerie en zwemkleding ziet. En dat doet ze keer op keer weer op een manier zoals geen ander dat kan.

Emily Ratajkowski showt nieuwe Inamorata-collectie

Het is natuurlijk niet de eerste keer dat Emily Ratajkowski topless poseert. Zo heeft ze haar doorbraak te danken aan de videoclip van Blurred Lines (2013), waarin ze vrolijk ronddanst zonder beha. De ongecensureerde video heb je vast wel eens gezien, te weten dat die alleen op YouTube al meer dan 72 miljoen views heeft. Maar we verdwalen, terug naar de nieuwe collectie van Inamorata.

De lijn heet Leopard Floral en bestaat uit verschillende bikini’s, andere zwemkleding en lingerie. Tot de accessoires behoren onder meer lange zijden handschoen, en die komen blijkbaar topless het best tot hun recht. Je shopt de nieuwe Inamorata-collectie hier. We zouden zeggen: verras je vriendin eens met een nieuw zwem- of lingeriesetje. Mocht je nog niet genoeg inspiratie hebben, dan helpt Emily Ratajkowski je hieronder nog maar even een eind op weg.

Naast Inamorata verdient Emily Ratajkowski nu ook geld met NFT’s, dé cryptohype van 2021. In mei dit jaar verdiende het model in 6 minuten tijd 175 duizend euro met de verkoop van een non-fungible token. Dit betrof een bikinifoto, die door een kunstenaar zonder overleg is gebruikt. Ze besloot de foto als NFT te verkopen, om zo symbolisch de rechten op zichzelf weer terug te krijgen. Lees en bekijk hier meer over haar avontuur in de blockchain.

Topless zonnen met Maxime Meiland

Emily Ratajkowski is niet de enige beroemde promotor van behaloos de wereld intrekken. Zo kreeg Maxime Meiland laatst lof vanwege deze foto, terwijl deze foto van Rihanna juist werd bestempeld als heiligschennis.

Schrijf je in voor Manners Weekly!

Elke vrijdag echte verhalen regelrecht in je mailbox.