Pim Jansen
Pim Jansen Stijl 11 dec 2019
Leestijd: 2 minuten

Emily Ratajkowski teast zwemlijn op de sensueelst mogelijke manier

Emily Ratajkowski in bikini is geen nieuws, haar nieuwe zwemlijn Inamorata wel. Althans, voor ons. En daar moet bijgezegd worden dat we de vrouwenmode niet op de voet volgen. Hoe dan ook, ze promootte haar modellabel Inmorata deze week op de meest sensuele manier mogelijk.

De 28-jarige Emily Ratajkowski is al sinds haar 14e model, maar brak in 2013 pas echt door met haar optreden in Blurred Lines, de videoclip van Robin Thicke. Hierin was ze topless te zien en daar maakte ze later een gewoonte van op Instagram. Inmiddels is ze een veelgevraagd topmodel en met 24,8 miljoen volgers behoort ze tot ‘s werelds meest populaire Instagrammers. Nu runt ze ook nog eens haar eigen modelabel, bestaande uit een bikini- en kledinglijn.

Emily Ratajkowski teast Inmorata in bikini

Die kledinglijn . “Hoi. Dit zijn mijn billen in Inmorata”, schreef Emily Ratajkowski bij de onderstaande post. Kijk, dat zijn nog eens teksten. Maar daarbij houdt het niet op, wees gerust. “Ik verontschuldig me bij voorbaat voor de absurde hoeveelheid content die de komende tijd zal komen”, schreef ze onder een andere post. Excuses aanvaard, zouden we zeggen. Vergeet niet te scrollen door de fotoseries van het Pools-Amerikaanse model.

Mocht je dankzij Emily Ratajkowski nou inspiratie op hebben gedaan voor kerst en een Inmorata-bikini voor je vriendin willen kopen voor onder de boom, weet dan dat je de nieuwe collectie hier shopt. Even stiekem haar maat checken en je kunt niet meer stuk tijdens de feestdagen.

‘s Werelds mooiste vrouwen volgens de wetenschap

Ondanks haar meesterlijke werk in bikini op Instagram valt Emily Ratajkowski nét buiten de top 10 met ‘s werelds mooiste vrouwen volgens de wetenschap. Op één staat een goede vriendin van haar, Bella Hadid. Bekijk de volledige top 10 hier.

? Check ook: Rihanna en haar transformatie tot lingerie-godin met een boodschap

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Reageer op artikel:
Emily Ratajkowski teast zwemlijn op de sensueelst mogelijke manier
Sluiten