Pim Jansen
Pim Jansen Rijk en Beroemd 15 jul 2022
Leestijd: 2 minuten

Elon Musk heeft een halfzusje, blijkt uit de bizarre onthulling van zijn vader

De 76-jarige vader van Elon Musk, Errol Musk genaamd, heeft uit de doeken gedaan dat hij onlangs een dochtertje heeft gekregen. Met zijn 35-jarige stiefdochter Jana. Deze bizarre onthulling deed hij deze week tegenover The Sun.

De twee kregen in 2017 al een zoontje en de geruchten van een ‘geheim tweede kind’ deden sinds kort de ronde. Nu heeft Errol Musk het bevestigd, met een typische Muskiaanse oneliner. “We zijn op de wereld gezet om te reproduceren.” Wie hebben we dat eerder horen zeggen?

Elon Musk blijkt een halfzusje te hebben

In 2017 kreeg het toch wel opmerkelijke stel (hoe open minded je ook in de wereld staat) al een zoontje, Elliot Rush genaamd. In 2019 is daar dus nog een dochter bijgekomen, en niemand die er van afwist.

Errol Musk refereert dus naar de wens van zijn zoon om zich voort te planten. Hij bevestigt overigens op een saillant moment dat hij met zijn stiefdochter een dochter heeft gekregen. Vorige week werd namelijk bekend dat Elon Musk afgelopen jaar een tweeling kreeg met een van zijn topbestuurders bij Neuralink. Dit jaar kreeg ‘s werelds rijkste man daarbovenop nog een tweede kind met Grimes, na een draagmoederzwangerschap. Die relatie is inmiddels verbroken. In totaal heeft de miljardair nu, tot zover bekend, negen kinderen. It’s all in the family, zullen we maar zeggen.

Errol Musk en stiefdochter Jana Bezuidenhout

Elon Musk is niet opgevoed door zijn vader, die volgens zijn moeder een nogal verschrikkelijk figuur was. Na de scheiding in 1979 trouwde Errol met Heide Bezuidenhout, een weduwe met twee kinderen, inclusief Jana.

Errol en Heide kregen zelf ook twee biologische kinderen, maar gingen na een relatie van achttien jaar uit elkaar. In 2017 zorgde de zwangerschap van Errol en zijn stiefdochter voor een shock binnen de familie. Ook Elon Musk was furieus.

“Ze vinden het nog steeds niet leuk”, geeft Errol toe in het recente interview in The Sun. “Ze vinden het nog steeds een beetje eng, omdat ze hun zus is. Hun halfzus.” De naam van zijn dochter heeft hij bewust niet uit de doeken gedaan. Zijn zoon heeft publiekelijk nog niet gereageerd op zijn halfzus, en die heeft ook wel andere dingen aan zijn hoofd.

Schrijf je in voor Manners Weekly!

Elke vrijdag echte verhalen regelrecht in je mailbox.