Coen Grutters
Coen Grutters Auto's 28 feb 2024
Leestijd: 2 minuten

Elon Musk drijft spot met zichzelf in easter egg Tesla Cybertruck

Elon Musk neemt zichzelf niet al te serieus. Dat blijkt maar weer nu Tesla Cybertruck-eigenaren een easter egg hebben gevonden waarin de CEO op de hak wordt genomen.

Dat Elon Musk niet zwaar op de hand is, bewees de modelreeks van zijn EV-merk eerder. Je dacht toch niet dat de namen van onder meer de Model 3 en Model S lukraak gekozen waren? In de modelnamen schuilt een verborgen boodschap. Samen vormen ze namelijk dit acrostichon.

Gênante onthulling van de Tesla Cybertruck

De Cybertruck is het meest krankzinnige model uit de line-up. Na jaren wachten is de levering afgelopen november eindelijk gestart. Inmiddels doen zich zelfs al de eerste ouderdomsprobleempjes voor die Elon Musk in verlegenheid brengen.

Toch zullen zijn oortjes niet zo rood gekleurd zijn als bij de onthulling in 2019. Om te demonsteren hoe sterk het veiligheidsglas van de Tesla Cybertruck was, liet Musk hoofdontwerper Franz von Holzhausen een metalen bal tegen het raam gooien, wat leidde tot de meest gênante productpresentatie ooit.

Easter egg drijft spot met Elon Musk

Nu neemt de Tesla-CEO zichzelf op de hak met een grappige easter egg in de Tesla Cybertruck, zo ontdekten kopers van de futuristische pick-up. Op het grote centrale scherm wordt de auto afgebeeld. Tik je met je vingers op de ruit van die animatietruck, dan breekt het glas. Tegelijkertijd hoor je door de speakers Elon Musk ietwat geschrokken ‘oh my god’ zeggen, zoals hij deed op het moment zelf in 2019. Dat is nou een leuk geintje.

YouTuber TechRax testte recent de sterkte van de zijruiten opnieuw. Daarvoor gebruikte hij zijn eigen, gloednieuwe Tesla Cybertruck. Ditmaal bleven de ruiten gelukkig heel. Helaas voor de auto bleef het daar niet bij. De EV werd ook getest in diep water en daar kwam de elektrische pick-up niet zonder kleerscheuren vanaf. Na afloop bleek er de nodige schade te zijn.

Grootste EV-concurrent Elon Musk heeft nu al eigen Tesla Roadster

Schrijf je in voor Manners Weekly!

Elke vrijdag echte verhalen regelrecht in je mailbox.