Sharon van der Werf
Sharon van der Werf Gezondheid 27 mrt 2022
Leestijd: 2 minuten

Dwayne Johnson deelt zijn monsterlijke ‘f*ck it-cheat meal

Probeer jij je altijd krampachtig aan een voedingsschema te houden en vergeet je daarbij te genieten van het leven? Niemand minder dan Dwayne ‘The Rock’ Johnson leert ons dat je soms ook gewoon moet toegeven aan je f*ck it-momenten. Middel een cheat meal, bijvoorbeeld.

Dwayne Johnson komt van ver. Hij is nu één van de meest succesvolle mensen ter wereld, maar dat is wel eens anders geweest. Meer daarover lees je in dit artikel.

The Rock over zijn ‘f*ck it-cheat meal’

Iets wat Dwayne Johnson door de jaren heen heeft geleerd, is dat hij zo af en toe eens moet toegeven aan zijn cravings. “Ik heb vanavond last van een flinke portie f*ck it’s”, deelt The Rock dan ook in een recente Instagram-video. Voor de ‘s werelds best betaalde acteur betekent dat maar één ding: het maakt hem niet uit dat het laat op de woensdagavond is. Hij heeft zin in eten, en geeft daar gewoon aan toe.

Hoe zo’n cheat meal er voor de gespierde acteur uitziet? Een belachelijk groot bord met sushi, waar we jaloers op zijn. Dit spoelt hij weg met een alcoholische versnapering in de vorm van tequila. On the rocks, uiteraard. We beginnen spontaan te watertanden.

Hierbij houdt het overigens nog niet op, want ook zijn hunkering naar zoetigheid moet nog gestild worden. Dit doet hij met cornbread en Malasadas, een soort Hawaiiaanse donuts.

Eten en trainen als Dwayne Johnson

Met een fysiek als dat van The Rock moet er elke dag getraind én goed gegeten worden. De cheat meal in de video ziet eruit als een maaltijd met een flink aantal calorieën, maar vergeet ook niet dat Dwayne Johnson behoorlijk wat eten binnen moet krijgen om zo gespierd te worden (en te blijven). Zo doet hij regelmatig een intense training met 45 sets. Voldoende eten is daarna ontzettend belangrijk. Een keer zondigen werkt dan ook niet direct nadelig voor zijn fysiek.

5 cheat meals met relatief weinig calorieën

Een les die we van de krachtpatser leren: soms is het goed om even toe te geven aan je f*ck it-momenten. Het hoeft niet altijd allemaal perfect volgens de regeltjes te zijn. Als jij op woensdagavond zin hebt in een cheat meal van sushi en tequila, dan bestel je gewoon sushi en schenk je die tequila in. Cheers!

Dwayne Johnson speelt dit jaar de rol van Black Adam in de gelijknamige Marvel-film. Naast hem is ook een Nederlandse acteur in die film te zien. De releasedatum voor Black Adam staat op 19 oktober 2022. 

Zo maak je de post-workout shake van Dwayne Johnson

Schrijf je in voor Manners Weekly!

Elke vrijdag echte verhalen regelrecht in je mailbox.