Pim Jansen
Pim Jansen Kunst & Fotografie 24 aug 2022
Leestijd: 2 minuten

Dua Lipa viert verjaardag in de geest van Jennifer Lopez

Dua Lipa is 27 jaar oud geworden, een dubieuze leeftijd voor een muzikant. Maar ze leeft gezond en ziet er ook zo uit. De Britse zangeres met Albanese roots viert haar verjaardag met heel veel foto’s in bikini, waarmee ze een voorbeeld neemt aan de dubbel zo oude Jennifer Lopez.

Oké, Jennifer Lopez (53) ging vorige maand een stukje verder, en ging gewoon helemaal in evakostuum tijdens haar verjaardag. Ook Halle Berry kan er nog altijd wat van, zo liet ze tijdens haar verjaardag zien. De boodschap is duidelijk: laat, ongedacht je leeftijd, zien wie je bent en wat je in huis hebt.

Dua Lipa is jarig en trakteert een week lang

Eigenlijk behoeft Dua Lipa geen introductie. De zangeres is een van de grootste sterren van dit moment, trekt wereldwijd volle zalen en won al een Grammy Award in de categorie Best Pop Vocal Album. Er zijn maar drie artiesten waar meer naar geluisterd wordt via Spotify.

Naast artiest is Dua Lipa ook model. Ze is te zien in campagnes van modemerken en sierde al verschillende covers. Haar verjaardag vierde ze deze week zeer uitgebreid. Ze noemt het op Instagram een verjaardagsweek en die zit vol inspiratie in bikini.

“27 jaar voelt hemels, bedankt voor alle felicitaties”, aldus Dua Lipa boven een post met tien foto’s in bikini.

Meer dan een bikini

Zoals gezegd pakte Dua Lipa behoorlijk uit rond haar verjaardag. Zo was er naast de fotoshoot in bikini een ‘birthday suit’, bestaande uit een minescule beha van zilver en een witte broek. En zo was er nog een legio aan outfits dat de dagen rond haar verjaardag sierde.

Dua Lipa is naast zangeres ook model en yogaliefhebber. Een overzicht van haar recente werk, waaronder deze spraakmakende shoot voor Elle.

Check ook de nieuwe bikini-collectie van Sylvie Meis voor Aldi.

Schrijf je in voor Manners Weekly!

Elke vrijdag echte verhalen regelrecht in je mailbox.