Marlon Labrie
Marlon Labrie Auto's & Motoren 3 okt 2021
Leestijd: 2 minuten

3 brute en betaalbare custom bikes, inclusief een Suzuki VanVan

Het wekelijkse trio aan brute en betaalbare custom bikes staat weer voor je klaar. De goedkoopste van het stel is ditmaal een Yamaha, die je al voor 4.250 euro op de kopt tikt.

Het motorseizoen loopt ten einde, maar er kan er altijd nog eentje bij toch? Dit is het goede moment om een motor te kopen, want mensen doen ze nu de deur uit. We hebben weer wat toffe custom bikes voor je gevonden. Deze week heb je de keuze uit drie Japanners. Check deze twee Yamaha’s en toffe Suzuki.

1. Yamaha XT600 Custom (4.250 euro)

Een motor die is geïnspireerd op de custom scene uit Indonesië. Zo weinig mogelijk rotzooi, zodat er ook weinig stuk kan gaan. Dat moet de achterliggende gedachte zijn geweest van deze Yamaha XT600. De dikke eenpitter is volledig uit elkaar gehaald, het frame is gepoedercoat en is hij gestript tot waar het kon. Het resultaat? Een naked crosser waar het plezier van afdruipt. Deze oerdegelijke Yamaha produceert 44 pk, een heerlijk geluid en is puur fun. Hij kost maar 4.250 euro en meer informatie vind je hier.

Drie betaalbare custom bikes vanaf 4.250 euro
(Afbeelding: Caferacerwebshop.com)

2. Suzuki VanVan 125cc uit 2003 (5.000 euro)

Een van de lekkerste custom bikes die we deze week zagen is deze 125cc Suzuki VanVan uit 2003. Deze kleine maar fijne motor is voorzien van wat robuuste upgrades en zijn frame is opnieuw gespoten. Daarnaast is de motor voorzien van flattrack-details, een custom zadel, een toffe paintjob, een dikke uitlaat en gave all-road banden. Hij kost 5.000 euro, je moet hem alleen even importeren uit Frankrijk. Meer informatie vind je hier.

Drie betaalbare custom bikes vanaf 4.250 euro
(Afbeelding: Caferacerwebshop.com)

3. Yamaha TR1 Scrabler uit 1984 (5.500 euro)

We sluiten het trio aan custom bikes af met een dikke scrambler. Deze Yamaha TR1 uit 1984 is volledig gestript en voorzien van veel nieuwe onderdelen. Hij heeft een nieuwe tank, Excel-velgen, een custom frame, custom zadel, dikke MAD-uitlaten, nieuwe remmen, nieuwe verlichting en een lekkere paintjob. Zijn V-Twin klinkt heerlijk en hij kost maar 5.500 euro. Meer informatie vind je hier.

Drie betaalbare custom bikes vanaf 4.250 euro
(Afbeelding: Caferacerwebshop.com)

Meer betaalbare custom bikes

Krijg jij geen genoeg van betaalbare custom bikes. Check dan ook deze brute exemplaren, waarvan de goedkoopste maar 5.250 euro kost.

Schrijf je in voor Manners Weekly!

Elke vrijdag echte verhalen regelrecht in je mailbox.