Uncategorized 18 apr 2016 Redactie

De grote Manners mancave-inspiratiegids

Als man is het een heerlijk gevoel om je af en toe even terug te trekken om te doen waar je goed in bent: een beetje hobby’en hier, van wat drankjes genieten daar en natuurlijk een lekker avondje ouwehoeren met maten terwijl je geniet van alle kostelijkheid in het leven. Wanneer? Als het uitkomt. Locatie? De mancave

Zo kan het ook

Ieders woonsituatie en financiële situatie is anders, dus zie de voorbeelden in dit artikel niet als de standaard, maar wel als inspiratie. Van sport tot gamen, bars, perfecte zithoeken, muziekstudio’s en garages; het komt allemaal voorbij. Laten we aftrappen met een aantal voorbeelden. De één zeer luxe, de ander goed haalbaar.

Interieur

Wat zet je in een mancave? Dat hangt volledig af van het doel. Wil je keihard chillen, fitnessen, aan de bar hangen, gamen, sleutelen of spellen spelen (of een combinatie van allemaal)? Kies in alle gevallen voor eenheid. Bepaal de indeling, kies een goede kleur op de muur, zorg dat de ruimte praktisch is, kleed de boel aan met toffe details en zorg voor het juiste meubilair. Het hoeft lang niet altijd duur te zijn. Wat we niet kunnen kopen, kunnen we altijd nog maken.

Details

Details maken de man, zover is duidelijk. Indien je voor een thema gaat, zijn er allerlei items te bedenken die je mancave een toffe upgrade geven. Maar vergeet niet: less is more. In een mancave kun je doen wat je wil, maar het mag wel stijlvol blijven.

Reageer op artikel:
De grote Manners mancave-inspiratiegids
Sluiten