Felix Decavel
Felix Decavel Films & Series 16 apr 2023
Leestijd: 3 minuten

7 mega-onthullingen van HBO Max die je simpelweg moet zien

Groot nieuws, want HBO Max verandert niet alleen van naam. De streamgigant kondigde ook een ijzersterk nieuw aanbod van series aan. Dit zijn de grootste onthullingen die niet aan je mogen voorbijgaan.

Het stond al een tijdje in de sterren geschreven: na de overname van HBO door Warner Bros. zou er gesleuteld worden aan de streamingservice. Check dit artikel om de opmerkelijke verandering naar Max te doorgronden. Maar helaas liep de naamswijziging met alle aandacht weg.

Want de andere onthullingen van HBO Max zijn een pak boeiender voor de liefhebber van kwaliteitsvolle series.

De beste series die HBO Max heeft onthuld

Netflix en Apple deden het vast in hun broek toen ze gisteren al deze trailers voor de ogen kregen. Van de grootste Hollywood-sterren tot een nagelnieuwe spin-off van Game of Thrones (nee, niet die), deze potentiële toppers van series maken van HBO Max definitief een reus in het streaminglandschap.

A Knight of the Seven Kingdoms: The Hedge Knight

Ook deze Game of Thrones-prequel volgt de exploten van een Aegon Targaryen. In dit geval maken we kennis met de jongere versie van de latere koning Aegon V, die in de serie nog ‘Egg’ heet en de schildknaap is van Ser Duncan the Tall, een naïeve maar vermaarde en moedige ridder.

A Knight of the Seven Kingdoms: The Hedge Knight speelt zich 90 jaar af voor de gebeurtenissen in Game of Thrones. Voor spoilers kun je het gelijknamige boek van George R.R. Martin alvast verslinden in afwachting van de serie, aangezien er nog geen releasedatum is vastgeprikt..

The Regime

Een dystopische House of Cards over een fictieve dictatuur geleid door Kate Winslet. The Regime heeft alle ingrediënten om een absolute hitserie te worden op HBO Max. Maar daar waren trouwe Manners-lezers uiteraard al van op de hoogte.

Toen de potentiële topper eerst werd onthuld, heette de serie nog The Palace. Verschijnt in 2024 op HBO Max.

The Penguin

De fantastische The Batman-film met Robert Pattinson krijgt met deze serie een veelbelovend vervolg. De Oscar-genomineerde Colin Farrell keert terug als Oswald Cobblepot die zich steeds meer als The Penguin profileert en langzaam de grootste maffiabaas van Gotham City wordt.

The Penguin verschijnt in 2024 op HBO Max.

The Sympathizer

Een spionnenserie op de achtergrond van de Vietnam-oorlog met een haast onherkenbare Robert Downey Jr. als een meester in vermomming. Het verhaal gaat over een voormalige Vietcong-spion die na de oorlog als vluchteling in de Verenigde Staten belandt.

Als je niet kan wachten tot 2024, wanneer The Sympathizer uitkomt, kun je de gelijknamige roman lezen die de prestigieuze Pulitzer-prijs op de schouw heeft staan.

Harry Potter

Een van de grootste onthullingen van HBO Max was zonder meer de reboot van de Harry Potter-franchise.

Lees daar in dit artikel alles over.

Big Bang Theory spin-off

Naar ons gevoel de serie die het meest onder de radar van de naamswijziging van HBO Max is gesneeuwd. De populaire komediehit The Big Bang Theory krijgt na Young Sheldon wederom een nazaat.

Een releasedatum en waar of wie het plot over gaat, is helaas nog niet bekend.

True Detective: Night Country

Misschien wel de beste detectiveserie van de laatste 15 jaar (sorry Sherlock) keert terug met niemand minder dan Hollywood-legende Jodie Foster in de hoofdrol.

En gelukkig hoeven we niet al te lang op onze honger blijven zitten, want True Detective: Night Country zal je dit jaar nog de huiskamer in kunnen streamen.

In afwachting en als voorbereiding op deze kaskrakers, check ook alvast de beste mini-series op Netflix die je in een weekend kan bingen.

Schrijf je in voor Manners Weekly!

Elke vrijdag echte verhalen regelrecht in je mailbox.