Commerciële Redactie
Commerciële Redactie Gesponsord 8 jun 2023
Leestijd: 3 minuten

Meer crypto, meer spreiding: op deze manier investeer je veilig en eenvoudig in bundels

Investeren in crypto is nog altijd razend populair. Dat komt vooral omdat velen later niet het idee willen hebben dat ze de boot hebben gemist. Als jij ook wil deelnemen aan de cryptomarkt is het belangrijk dat je weet waar je op moet letten.

Eerlijk is eerlijk: garanties zijn er natuurlijk niet als je crypto koopt. Maar als je het doet, zijn er wel mogelijkheden om dat in ieder geval veilig en eenvoudig te doen. Bij Finst is dat het geval én daar is het ook nog eens voordeliger.

Finst is een nieuwe speler op de Nederlandse cryptomarkt. Het bedrijf werkt met een team dat voorheen bij DeGiro actief was en wil met lage kosten en transparantie kopers helpen om deel te nemen aan de markt van crypto’s.

Hier moet je op letten bij crypto

Die markt is momenteel nogal groot. Er zijn wel duizenden verschillende munten, dus we kunnen ons heel goed voorstellen dat je door de bomen het bos niet meer ziet. Daarom helpen we je een handje.

Belangrijke aspecten als je wil investeren in crypto zijn: Veiligheid, betrouwbaarheid en eenvoud. En daarnaast zijn lage tarieven en een goede klantenservice natuurlijk wel zo prettig. Dat is bij Finst in ieder geval allemaal prima geregeld.

Spreid je investering

Het bijzondere aan dit platform is dat je er bundels kunt kopen. Je hoeft je dus eigenlijk helemaal niet te verdiepen in al die munten die er zijn, maar alleen een bundel te kiezen waar jij het beste gevoel bij hebt. Zo kun je kiezen voor een bundel met alleen de twee grootste cryptomunten Ethereum en Bitcoin. Maar ook de top-5, top-10, top-25 zijn te koop.

Met één klik investeer je dus al in meerdere digitale munten en handel je in feite als een expert. Maar dan zonder dat je er kennis en kunde voor nodig hebt.

Voordeel van spreiding is dat je meer kans maakt dat het met een of meerdere van jouw crypto’s goed gaat. Je spreidt zodoende ook het risico. Wie zich beter voelt bij een duurzame investering kan de bundel Green kopen, waarmee je investeert in de meest duurzame projecten in de cryptowereld. Je bundel wordt iedere maand automatisch geherbalanceerd om je investering in lijn te houden met de markt.

Je kunt klein beginnen met crypto

Investeren in crypto kan een leuke manier zijn om meer uit je geld te halen. Het is verstandig om dat te doen met geld dat je in principe kunt missen. Het mooie is dat je bij Finst geen minimaal bedrag hebt waarvoor je crypto’s kunt kopen. Je kunt dus klein beginnen en in ieder geval geen FOMO voelen als iedereen om je heen roept dat ze cryptocurrency hebben gekocht.

Binnen vijf jaar wil Finst – dat is geregistreerd bij De Nederlandsche Bank – het grootste en meest vertrouwde cryptoplatform van Europa zijn. De combinatie van transparantie, veiligheid en extreem lage tarieven (82% lager) zijn daarbij de sterke pluspunten.

Het bedrijf wil op deze manier particuliere beleggers mee laten profiteren van dezelfde mogelijkheden en tools als professionele handelaren.

Met beleggen kun je je inleg verliezen

Insamenwerking met Finst

Schrijf je in voor Manners Weekly!

Elke vrijdag echte verhalen regelrecht in je mailbox.