Felix Decavel
Felix Decavel Stijl 22 jun 2023
Leestijd: 2 minuten

Nieuwe Cowboy-Crocs zijn perfecte partners op elke festivalweide

Howdy Partner! Klaar voor het Wilde Westen van het festivalseizoen? Dat dacht je. Vanaf nu betreed je elke weide als volleerde veehoeder. En wel met deze speciale – en totaal niet spuuglelijke – Cowboy-Crocs.

Deze keer geen premium Nike Air Jordans die je met korting koopt. En ook de sneakers van modeontwerper Jacquemus zullen te makkelijk bezwijken onder modderige velden. Trek dus niet je beste, maar wel je stoutste schoenen aan voor de festivals deze zomer. Cowboy-Crocs bijvoorbeeld.

Cowboy-Crocs voor op de festivals

De spraakmakende collab tussen Huckberry en Crocs mondde uit in de Classic Western Boot. “Voor onze allereerste samenwerking met Crocs hebben we ons laten inspireren door het ruige terrein en de legendarische geschiedenis van het Amerikaanse Westen”, verklaarde het kledingmerk. Maar festivalgangers hebben er sowieso ook wat aan.

cowboy crocs, festivals, festivalseizoen, huckleberry
(Afbeelding: Huckleberry)

De Cowboy-schoenen hebben hetzelfde typische silhouet als normale Crocs, net als Comfort-zolen en een bovenwerk van Croslite-schuim die je comfortabel moeten houden tijdens een dagje op de festivalweide. Bovendien is het ontwerp – niet alleen qua fashion statement – waterdicht.

cowboy crocs, festivals, festivalseizoen, huckleberry
(Afbeelding: Huckleberry)

Modder, ruw weer en rondvliegend bier; het nieuwe model is gemaakt om ieder festival onder gelijk welke omstandigheden te kunnen trotseren. Bovendien worden de Crocs x Huckleberry ook geleverd met hun eigen accessoires; een karabijnhaak, een touw, een fluitje, en een veldfles. Want ook al ben je met andere festivalgangers in de modder aan het worstelen, blijft altijd de mogelijkheid om er stijlvol uit te zien.

cowboy crocs, festivals, festivalseizoen, huckleberry
(Afbeelding: Huckleberry)

Momenteel koop je de perfecte partners voor de festivalweide op de website van Huckleberry voor 75 dollar. Maar geen zorgen, de limited edition Crocs worden ook aan Nederlandse Cowboys / festivalgangers geleverd.

Toch nog niet verkocht? Of geen zin om door wind en regen naar een festival te gaan? Check dan ook de recente samenwerking tussen Adidas en Prada, ideaal voor de mooiweervoetballers onder ons.

Schrijf je in voor Manners Weekly!

Elke vrijdag echte verhalen regelrecht in je mailbox.