Felix Decavel
Felix Decavel Stijl 24 mei 2023
Leestijd: 2 minuten

Adidas en Prada droppen peperdure kicksen voor mooiweervoetballers

Zelfs als je vanaf nu elke kans achteloos naast ieder onbewaakt doel trapt, lijk je voortaan op een volwaardige Alessandro Pirlo met een immer stijlvolle baltoets. Niet alleen vanwege je onbetwiste talent uiteraard. Maar ook dankzij de nieuwe voetbalschoenen van Adidas x Prada.

Excuses alvast aan alle ploeggenoten. Maar het zelfvertrouwen van deze zelfverklaarde baltovenaar zal voor altijd onaangetast blijven met zo’n coole collab aan de voeten. Geen één bal komt ooit nog hun kant op. Tenzij ze zelf alle ogen van het talrijke publiek wegkapen met de kicks van Adidas en Prada.

Adidas x Prada voetbalschoenen

Maar het gaat niet alleen om de looks. Deze voetbalschoenen zijn ontworpen met de prestaties van professionele voetballers in gedachten. De Predator Accuracy, Copa Pure en X Crazyfast noppen zijn dan ook voorzien van geavanceerde technologieën die het spel van de grootste voetbalkluns naar een hoger niveau tillen.

Prada x adidas X Crazyfast voetbalschoenen, kicksen
(Afbeelding: Prada)

Het iconische kleurenpalet van zwart, rood, zilver en wit is een lust voor het oog. Of je nu een binnentikkertje tegen de paal ramt of niet eens van de bank komt, deze schoenen maken een statement. En om ervoor te zorgen dat iedereen weet dat je met stijl speelt, zijn de Prada-logo’s subtiel verwerkt in de Adidas-kicks.

prada, adidas, voetbalschoenen, voetbalkicks, kicks
(Afbeelding: Prada)
prada, adidas, voetbalschoenen, voetbalkicks, kicks
(Afbeelding: Prada)

Voor de collectie combineren de twee merken de fundamenten van hun DNA; Adidas high performance-schoenen vormgegeven met luxe materialen, nauwgezet vakmanschap en ontwerpdetails die synoniem zijn met de Linea Rossa van Prada.

prada, adidas, voetbalschoenen, voetbalkicks
(Afbeelding: Prada)
prada, adidas, voetbalschoenen, voetbalkicks
(Afbeelding: Prada)

De eerste voetbalcollab ooit tussen beide toonaangevende merken zal worden gedragen door beroemde mooiweervoetballers Paulo Dybala, Rafael Leão en Pedri. Maar mode-giganten overstijgen de fysieke wereld. Prada en Adidas brengen de samenwerking met een exclusieve in-game kit ook naar FIFA 23 Ultimate Team.

500 euro per paar kicksen

De drie verschillende modellen van de prachtige voetbalschoenen kosten elk 500 euro op de website van Prada en zijn vanaf 25 mei beschikbaar. Maar wees snel, want deze kicks vliegen de deur uit.

Schrijf je in voor Manners Weekly!

Elke vrijdag echte verhalen regelrecht in je mailbox.