Thomas Aalderink
Thomas Aalderink UFC 4 mei 2021
Leestijd: 2 minuten

Conor McGregor toont indrukwekkende vorm en is klaar voor wraak

Begin dit jaar werd Conor McGregor voor het eerst in zijn carrière knock-out geslagen in een UFC-gevecht. Dustin Poirier was toen de dader, maar hij is ook de volgende tegenstander van The Notorious. Al op 10 juli staan de twee kemphanen weer tegenover elkaar. Conor McGregor wil wraak en laat op Instagram zien dat hij er klaar voor is.

Het is de derde keer dat Conor McGregor en Dustin Poirier elkaar tegenkomen in de octagon. De eerste ontmoeting is inmiddels bijna zeven jaar geleden. In de herfst van 2014 had de Ier nog geen twee minuten nodig om Dustin ‘The Diamond’ Poirier tegen het canvas te werken. Begin dit jaar trok de Amerikaan de stand gelijk door McGregor met gelijke munt terug te betalen.

Conor McGregor wil wraak

Na de “gelijkmaker” lieten beiden vechters meteen weten dat ze open stonden voor een beslissend derde gevecht. De UFC zag dat ook wel zitten en maakte de finale snel in orde. Op 10 juli zullen Conor McGregor en Dustin Poirier opnieuw tegenover elkaar staan. De Ier is er in ieder geval klaar voor. De voormalig kampioen wil bewijzen dat hij nog steeds een titelkandidaat is en aan zijn fysiek zal dat niet liggen.

Conor McGregor deelde bovenstaande foto op Instagram. Met het bijschrift ‘Jacked and loaded, what’s next?’ lijkt hij duidelijk te willen maken dat hij zelf wel tevreden is over zijn vorm. En terecht, want we hebben Conor McGregor nog niet vaak zo fit gezien. De voormalig featherweight heeft eigenlijk nooit fysieke problemen gekend, maar hij lijkt nu toch echt sterker dan ooit.

Van Dustin Poirier naar Jake Paul

Zo voelt Conor McGregor zich ook en hij is ervan overtuigd dat hij Poirier ‘gaat afmaken’ in de octagon. Dustin Poirier laat tegen ESPN weten dat de Ier daar niet op moet rekenen. Volgens The Diamond gaat het hem, net als begin dit jaar, gewoon weer lukken om The Notorious af te stoppen.

Van McGregor tot Mayweather: dit zijn de 10 rijkste vechtsporters ooit

Wat Conor McGregor na dit gevecht gaat doen, is nog onduidelijk. Zelf lijkt hij opnieuw voor het kampioenschap te willen gaan, en dat is ook zeker mogelijk. Toch is er ook nog een andere interessante uitdaging. YouTuber Jake Paul wil namelijk niets liever dan een potje boksen met de voormalig UFC-kampioen. Hij heeft zelfs al een slinkse truc bedacht om Conor McGregor zover te krijgen.

Schrijf je in voor Manners Weekly!

Elke vrijdag echte verhalen regelrecht in je mailbox.