Pim Jansen
Pim Jansen UFC 19 aug 2021
Leestijd: 2 minuten

Conor McGregor onthult comeback en sterkste tegenstander in 2022

MMA-vechter Conor McGregor heeft een comeback in 2022 aangekondigd op Twitter. In een reeks tweets geeft hij direct duidelijkheid over hoe en wat en komt hij met een verrassende sterkste tegenstander.

Door een breuk in het scheenbeen tijdens zijn laatste gevecht vreesden veel fans en UFC-liefhebbers dat de 33-jarige Ier lang uit de running zou zijn. Maar in een Q&A op Twitter zegt hij snel te herstellen en dat een comeback aanstaande is.

Conor McGregor komt terug in 2022

Tijdens de Q&A op Twitter mochten fans en andere volgers Conor McGregor vragen stellen met de hashtag #asknotorious. De belangrijkste vraag is natuurlijk wanneer we de Ierse MMA-vechter weer terug kunnen verwachten in de ring. Nou, daar is hij duidelijk over. “2022. Ik herstel snel en werk met het beste team dat je met geld kunt kopen. Ik ben zo terug, lock loaded!

#asknotorious

Verder deed Conor McGregor uit de doeken wie zijn beste tegenstander is. Of beter gezegd: wat zijn beste opponent is, want het is de Ier zijn eer te na om een andere vechter als sterk te betitelen. “De schaal”, antwoordde ‘s werelds best betaalde sporter van 2021. Daarmee doelt hij op de stressvolle wegingen per gewichtklasse voor een UFC-evenement. De meest relevante vragen en antwoorden lees je hieronder.

Hoe snel zien we je weer terg in de ring, champ?

Wie is jouw sterkste tegenstander?

Comeback in de gewichtsklasse 170 pond (71 tot 77 kilo)?

Zit een carrière als fulltime bokser erin?

Hoeveel geld heb je op de bank, Conor McGregor?

Hoe denk je over journalisten die altijd negatief over jou zijn?

Heeft COVID-19 en de lockdown jouw fitheid aangetast?

Wat vind jij de meest effectieve martial art?

Heeft Conor McGregor weer uit zijn pijp gerookt?

Op dit moment is Conor McGregor nog niet fit genoeg om te vechten en zie je hem vooral knallen op het water. Te weten dat hij net deze 4.000 pk sterke speedboot van Lamborghini heeft gekocht.

Schrijf je in voor Manners Weekly!

Elke vrijdag echte verhalen regelrecht in je mailbox.