Alrik de Jong
Alrik de Jong Stijl 22 jan 2020
Leestijd: 2 minuten

Hebben! De commando-trui die Daniel Craig draagt in No Time To Die

Dat James Bond uitblinkt in stijl, is geen nieuws. Maar die gaat verder dan alleen zijn pakken an auto’s. Sinds die ene filmposter van No Time To Die zijn we in de ban van de commando-trui die Daniel Craig draagt. Wat blijkt? Die is gewoon te koop.

Een commando-trui is stevig, robuust en te herkennen aan de verstevigende vlakken op de schouders en ellebogen. Praktisch en stijlvol door zijn eenvoud. Maar de sweater die Daniel Craig als James Bond draagt in No Time To Die heeft iets extra’s: een sublieme snit, twee touwtjes en de boord loopt net even iets verder door richting de schouders.

trui, sweater, commando, james bond, daniel craig, no time to die
De meest stijlvolle commando-trui ooit (Afbeelding: Universal Pictures)

De commando-trui van daniel Craig in No Time To Die

Zijn we nog een ding vergeten te vertellen: de commando-trui die Daniel Craig draagt in No Time To Die is gemaakt van cashmere. Na een klein beetje onderzoek kwamen we uit bij het merk N.Peal, dat de trui van James Bond heeft gemaakt. Goed nieuws, je kunt de trui kopen door jezelf hier in te schrijven. De prijs is nog niet bekend.

no time to die, commando trui, james bond, daniel craig
De betreffende trui (Afbeelding: N.Peal)

James Bond feat. N.Peal

No Time To Die is niet de eerste James Bond-film waarvoor N.Peal een trui heeft gemaakt. Zo liep Daniel Craig in Spectre rond in een witte schipperstrui met col. Ook kun je op de website van het merk items kopen uit Goldeneye, Skyfall, Die Another Day en nog een reeks 007-films. Bekijk hier de complete collectie.

De trailer van No Time To Die belooft veel. Vanaf begin april zie je Daniel Craig in zijn commando-trui op het witte doek. In de nieuwe James Bond-film is voor het eerst een vrouwelijke 007 te zien, om over bond girl Ana de Armas maar te zwijgen.

? Lees hier waarom Daniel Craig een sekscoach nodig had tijdens de opnames van No Time To Die

Schrijf je in voor Manners Weekly!

Elke vrijdag echte verhalen regelrecht in je mailbox.