Pim Jansen
Pim Jansen Sport 17 jul 2023
Leestijd: 2 minuten

Bokser en OnlyFans-model schrijft geschiedenis met celebratie na winst

Daniella Hemsley is een bokser die we niet meer vergeten. Het OnlyFans-model, ja dat is ze ook, heeft met haar topless manier van juichen social media in vuur en vlam gezet. Hiervoor zouden de WK-voetbaldames een gele kaart krijgen.

Het is maar wat met al die vechters en boksers van tegenwoordig. Een carrière in de ring is niet meer genoeg, je lijkt pas mee te tellen met een serieus account op OnlyFans. Daar kunnen onder anderen MMA-legende Paige VanZant en WWE-icoon Mandy Rose over meepraten.

Daniella Hemsley viert overwinning topless op tv

Nieuw in dit illustere rijtje is Daniella Hemsley. Oké, haar vechtkwaliteiten zijn iets minder dan de eerder genoemde namen, maar haar celebraties overtreffen dan weer die van Mandy Rose en Paige VanZant. Shirt uit en zwaaien!

Na haar overwinning op Danielka in de verliezersronde van het Kingpyn Boxing-toernooi afgelopen weekend in de 3Arena in Dublin deed ze iets wat eigenlijk heel normaal is en veel voetballers ook doen, maar toch ging ze viral op Twitter. Jawel, live op televisie (er zijn kanalen die dit uitzenden) trok ze voor de camera haar shirt omhoog en de rest is geschiedenis. Later deelde ze op Twitter nog deze pikante foto in de kleedkamer, voor degenen die de celebratie gemist hebben.

Meer Onlyfans-model dan bokser

Enige duiding hierbij is niet overbodig. De Kingpyn Boxing League is een competitie waarin vooral naaktmodellen en influencers met elkaar op de vuist gaan. Daniella Hemsley is dan eigenlijk ook meer OnlyFans-model dan bokser. Maar je moet het toch maar even doen, in de ring staan. Het levert bovendien interessante staredowns op.

Daniella Hemsley is niet het enige publieke figuur op OnlyFans. Sterker: ook deze toch wel verrassende beroemdheden, waaronder het zusje van Kate Moss, verdienen fors op het platform waar foto’s en video’s niet worden gecensureerd.

WK-voetbaldames

Op het WK damesvoetbal gaan we dit soort topless beelden waarschijnlijk niet zien, te weten dat daar een gele kaart voor staat. Om een bruggetje te maken: lees hier hoeveel de Oranje Leeuwinnen minder verdienen dan hun mannelijke collega’s.

Daniella Hemsley, topless, onlyfans, bokser, live tv, juichen
Daniella Hemsley in extase (Afbeelding: ANP / Zuma Press)

Schrijf je in voor Manners Weekly!

Elke vrijdag echte verhalen regelrecht in je mailbox.