Pim Jansen
Pim Jansen Entertainment 21 dec 2022
Leestijd: 2 minuten

WWE-icoon verdient 500k in 7 dagen op OnlyFans-kloon FanTime

Mandy Rose, een icoon binnen de WWE (World Wrestling Entertainment), heeft er een goudmijntje bij. In haar eerste week op OnlyFans-kloon FanTime heeft de worsteldame 500.000 dollar verdiend. Dat meldt het Amerikaanse zakentijdschrift Forbes.

Het minder bekende maar snel opkomende FanTime is net als OnlyFans een zogeheten subscription service. Fans betalen een bepaald bedrag om exclusieve content te zien van gebruikers van het platform. Waar bijvoorbeeld soft-erotische content wordt gecensureerd op Instagram en Facebook, mag op deze platforms alles.

WWE-icoon Mandy Rose harkt dollars op FanTime

Een van de beroemde dames die op de FanTime-bandwagon is gesprongen, is Mandy roos. Dat kostte haar het contract bij WWE NXT, te weten dat de organisatie haar content op de subscription service te gortig vond. Onderstaande acties gaan we dus niet meer zien.

De ongecensureerde foto’s en video’s leggen Mandy Rose in ieder geval geen windeieren. In haar eerste week op FanTime verdiende de ontslagen WWE-legende 500.000 dollar, zo meldde haar agent Malki Kawa gisteren.

Fans betalen fors voor exclusieve content

Op de kloon van OnlyFans betalen fans 40 dollar per maand voor de content van WWE-kampioen Mandy Rose. In de eerste week hebben dus behoorlijk wat mensen een abonnement genomen op haar FanTime-account.

“Ik ben hier vrij om mezelf te zijn”, zegt Mandy Rose. “En vrij om te delen wat ik bloot wil geven, zodat jullie het allemaal kunnen zien. Dankjewel FanTime voor het creëren van deze plek, waar vrouwen hun vrouwelijkheid kunnen uiten en de macht hebben om zelf geld te verdienen met hun eigen namen, imago en gelijkenissen.”

Paige VanZant op OnlyFans

Van WWE naar MMA en van FanTime naar OnlyFans. Ja, vechtersdames zijn populair. Lees en bekijk meer over de carrièreswitch van Paige VanZant.

Check ook de best betaalde sporters op OnlyFans.

Schrijf je in voor Manners Weekly!

Elke vrijdag echte verhalen regelrecht in je mailbox.