Pim Jansen
Pim Jansen Human Interest 24 okt 2022
Leestijd: 2 minuten

Wielrenster en Playboy-model Tara Gins entert OnlyFans

De Belgische wielrenster en het veelbesproken Playboy-model Tara Gins heeft haar debuut gemaakt op OnlyFans. “Mijn content zal vergelijkbaar zijn met die van mijn Instagram-account, maar net een tikkeltje meer”, zegt ze tegen Het Laatste Nieuws. “Maar het is wel met klasse.”

OnlyFans is een content subscription service. Fans betalen beroemde en niet beroemde mensen voor uiteenlopende content. Op het platform wordt niets gecensureerd, zoals dat op Instagram en Facebook wel gebeurt. Soft-erotische content is dan ook populair onder gebruikers, maar het gaat verder dan dat. Dat sportvrouwen er een aardig centje mee kunnen bijverdienen, bewezen deze beroemde dames al.

Wielrenster Tara Gins ‘eindelijk’ op OnlyFans

Nieuw in het rijtje beroemde sportvrouwen op OnlyFans is dus Tara Gins. De 31-jarige wielrenster was van 2016 tot en met 2018 prof voor verschillende teams en rijdt nog steeds op amateuniveau. En nee, zij is niet die Belgische rijdster die met een motortje in de fiets reed. Wel die dame die in de Nederlandse Playboy te bewonderen was.

Nu is ze dus op OnlyFans te volgen, tegen betaling. “Ik twijfelde al twee jaar”, vertelt ze tegen HLN. “Ik hou van fotoshoots, vrienden drongen er al een tijdje op aan. Ik ga er nu gewoon voor.” Ze benadrukt dat het niet om pornografische beelden gaat, maar om foto’s met klasse. Wel wordt het een “tikkeltje meer” dan de foto’s die je gewend bent op Instagram.

Verbannen om foto’s in Playboy

Tara Gins heeft alle schroom van zich afgegooid, en dat deed de wielrenster eerder al voor de Nederlandse editie van Playboy. Dit kwam haar duur te staan. Ze zou ploegleidster worden van een mannenteam, maar werd verbannen vanwege haar pikante foto’s in het blootblad. Wel is ze nog steeds koersdirectrice van de vrouwelijke versie van de Driedaagse Brugge-De Panne. “De wielerwereld is nog steeds zeer conservatief en hanteert een dubbele standaard”, zegt ze. “Peter Sagan mag met een ontbloot bovenlijf rondlopen, maar een vrouw die haar wielerkleding open ritst, krijgt direct commentaar.”

Tara Gins is naast Instagram en OnlyFans ook te volgen op TikTok.

Schrijf je in voor Manners Weekly!

Elke vrijdag echte verhalen regelrecht in je mailbox.