Pim Jansen
Pim Jansen Entertainment 28 sep 2022
Leestijd: 2 minuten

MMA-legende Paige VanZant entert OnlyFans voor carrièreswitch

Levende legende en MMA-vechter Paige VanZant (we houden van overdrijven) heeft zich aangemeld voor OnlyFans. Met pikante foto’s en video’s, uiteraard. En je bent net te laat voor het eerste gratis weekend. Hoe dan ook smaken de eerste beelden naar meer voor liefhebbers van Mixed Martial Arts.

Vanuit alle hoeken en gaten springen zowel gelukszoekers als beroemdheden op de OnlyFans-bandwagon. Om de doodeenvoudige reden dat er veel te verdienen valt met de soft-erotische subscription service. We noemen een Cardi B, een Bella Thorne, maar ook deze onbekende Nederlanders waarover Videoland een docu maakte.

MMA-vechter Paige VanZant op OnlyFans

Wat moet het een droom zijn om een bloedmooie vriendin te hebben, die jou ook nog eens helpt als je wordt lastiggevallen in de plaatselijke shoarmazaak door een stel dronken ruziezoekers. ‘s Werelds meest beroemde vrouwelijke MMA-vechter Paige VanZant is zo’n vrouw. Je kunt haar nu bewonderen via OnlyFans.

Op zowel Instagram als Twitter maakte Paige VanZant haar debuut op OnlyFans bekend. Als je de MMA-vechter een beetje volgt, kon je daar met geen mogelijkheid omheen.

Pikante foto’s en video’s

En ja, OnlyFans blijft een soft-erotische subscription service, dus daar horen pikante foto’s en video’s bij. Ook de aankondiging van haar debuut werd al aangekondigd. Geen halve maatregelen, zal Paige VanZant gedacht hebben.

Wat je kunt verwachten op de OnlyFans-pagina van Paige VanZant kunnen we niet exact vertellen, want we hebben geen abonnement. Wel kun je op basis van de promotiefoto’s en de eerste tekstjes een beetje inschatten welke content je krijgt voor de 9,99 dollar per maand. “Skinny dip with me???”, vraagt de MMA-vechter bijvoorbeeld. Duidelijk, deze carrièreswitch kan wel eens een succesnummer worden.

En we begrijpen Paige VanZant goed, getuige de best betaalde beroemdheden op OnlyFans. Nu we toch bezig zijn: check ook deze top 7 UFC-vechters.

Schrijf je in voor Manners Weekly!

Elke vrijdag echte verhalen regelrecht in je mailbox.