Pim Jansen
Pim Jansen UFC 14 jan 2021
Leestijd: 3 minuten

7 woest aantrekkelijke UFC-vechters in de divisie voor vrouwen

Leuk een aardig die Khabib Nurmagomedov en Conor McGregor, maar we gaan liever een avondje op stap met Paige VanZant of Valentina Shevchenko. Een overzicht van de woest aantrekkelijke vrouwelijke vechters die de UFC rijk is.

Ronda Rousey is waarschijnlijk de eerste vrouwelijke UFC-vechter die bij je opkomt, maar zij staat inmiddels onder contract bij WWE. Net als Paige VanZant was ze al eens te bewonderen in de Sports Illustrated Swimsuit Issue.

De meest sexy vrouwelijke UFC-vechters

Door naar de vrouwen die wel in de UFC vechten. We houden van gedachte-experimenten. Zo lijkt het ons fantastisch om een professioneel vechtster als vriendin te hebben, die het voor ons opneemt als we een kroegruzie hebben uitgelokt. Misschien is dat trouwens eerder een treurige fantasie dan een gedachte-experiment. Hoe dan ook: dit zijn de meest sexy dames van dit moment in de UFC.

1. Paige VanZant

Ze deed mee in Dancing With The Stars, stond met een bikini-shoot in Sports Illustrated Swimsuit Issue en veegt tussendoor andere dames de ring uit. De vechtster komt uit in de UFC Women’s Flyweight Division.

2. Valentina Shevchenko

Door naar de huidige kampioen in de UFC Women’s Flyweight Division. Binnen de ring een beest, daarbuiten houdt ze van wapens, afgaande op haar Instagram-account. Met deze Russische schone aan je arm ben je wel veilig, al kun je haar beter niet bedriegen.

3. Ariane Lipski

Ariane Lipski is Pools-Braziliaans, een combinatie die je niet zo veel hoort. Blijkbaar de ideale mix voor een sexy vrouwelijke UFC-vechter. Ze maakte haar debuut in 2019.

4. Montana De La Rosa

MMA-vechter Montana De La Rosa staat op nummer 14 in de UFC Women’s Flyweight Division. Hoger staat ze in de top 7 meest sexy vrouwelijke vechters in de Ultimate Fighting Championship.

5. Andrea Lee

Andrea Lee staat op plek 10 in de Women’s Flyweight Division. Veel Amerikaanser dan deze dame ga je ze niet vinden.

6. Michelle Waterson

Michelle Waterson mag dan bekendstaan als ‘The Karate Hottie’, sinds 2015 staat ze al onder contract bij de UFC. Wij zijn fan.

7. Tracy Cortez

De Mexicaans-Amerikaans Tracy Cortez vreet je op in de ring, maar is daarbuiten naar verluidt een zachtaardige dame van weinig woorden. De sexy vechtster begon haar carrière in de Invicta Fighting Championships en maakte in november 2019 haar debuut in de UFC.

Om te eindigen met de nummer één in de top 7 meest sex vrouwelijke UFC-vechters. Bekijk hier de Sports Illustrated Swimsuit-shoots van Paige VanZant.

👊🏽 Check ook: Khabib wisselde van wurggreep uit medelijden voor de ouders van Gaethje

Schrijf je in voor Manners Weekly!

Elke vrijdag echte verhalen regelrecht in je mailbox.