Pim Jansen
Pim Jansen Rijk en Beroemd 27 dec 2021
Leestijd: 2 minuten

De best betaalde beroemdheden op OnlyFans in 2021

Waar Instagram foto’s censureert en geen bloot toelaat, mag op OnlyFans zo’n beetje alles. En daaraan verdienen beroemdheden nog eens een extra dikke boterham. Dit zijn de beste betaalde celebs op het platform in 2021.

OnlyFans kondigde in augustus 2021 aan te stoppen met expliciete en erotische content, maar kwam daar minder dan een maand later op terug. Daardoor harken de onderstaande beroemdheden nog altijd dollars met hun exclusieve content.

De best betaalde celebs op OnlyFans in 2021

OnlyFans is een ‘content subscription service’. Dat houdt in dat fans mensen, al dan niet beroemd, betalen voor exclusieve content. Als gebruiker mag je zelf bepalen wat jouw volgers per maand moeten betalen. Hoe poulairder je bent, des te meer je verdient. En daar kunnen de onderstaande celebs over meepraten.

1. Blac Chyna

Maandtarief: 19,99 dollar
Geschatte inkomsten in 2021: 20 miljoen dollar per maand

Blac Chyna behoort niet tot de bekendste celebs op deze wereld, maar op OnlyFans is ze de absolute koningin. Het model en de social media-beroemdheid is trots op haar curves en daar kun je op haar account niet omheen.

2. Bella Thorne

Maandtarief: gratis
Geschatte inkomsten in 2021: 11 miljoen dollar per maand

Voorheen vroeg Bella Thorne 9,99 dollar per maand aan haar volgers, maar inmiddels kun je haar exclusieve content gratis volgen. Heb je wel een OnlyFans-account nodig. Vermoedelijk heeft ze dan ook een deal met het platform. Daarover zijn geen cijfers bekend. Ook op Instagram gaat de voormalige Disney-ster overigens al vrij ver wat betreft expliciete content.

3. Cardi B

Maandtarief: 4,99 dollar
Geschatte inkomsten in 2021: 9,43 miljoen dollar per maand

Als je het over celebs met expliciete content hebt, dan komt Cardi B allicht het eerst naar boven in je gedachten. Niet voor niets staat ze op plek drie in de lijst met best betaalde OnlyFans-beroemdheden.

4. Tyga

Maandtarief: 20 dollar
Geschatte inkomsten in 2021: 7,69 miljoen dollar per maand

Jawel, ook een man in de top 5 best met betaalde celebs op OnlyFans. En wel rapper Tyga. Verwacht bij hem meer een uiting van zijn materialisme in plaats van expliciete content.

5. Mia Khalifa

Maandtarief: 11,90 dollar per maand
Geschatte inkomsten in 2021: 6,24 miljoen dollar per maand

Er bestaan maar weinig mensen op aarde met een CV als Mia Khalifa. Van 2014 tot 2017 was de Libanese activiste werkzaam als pornoactrice. Tegenwoordig is ze sportcommentator en social media-persoonlijkheid. Ze is afgestudeerd met een Bachelor of Arts-graad in Geschiedenis en behoort tot de best betaalde celebs op OnlyFans. Nu jij weer.

Schrijf je in voor Manners Weekly!

Elke vrijdag echte verhalen regelrecht in je mailbox.