Pim Jansen
Pim Jansen Rijk en Beroemd 14 jul 2023
Leestijd: 3 minuten

5 verrassende beroemdheden op OnlyFans en hun inkomsten

Van Bella Thorne – ooit een Disney-ster, nu een soft-erotisch fenomeen – weten we al sinds het begin dat ze op OnlyFans zit. Maar wist je dat deze beroemdheden er ook hun ongecensureerde kunsten vertonen? Uiteraard tegen behoorlijke inkomsten.

OnlyFans is in korte tijd uitgegroeid tot een miljoenenbusiness. Het platform is een content subscription service, waarmee gebruikers geld kunnen verdienen aan hun volgers en ‘fans’. Die moeten middels een abonnement geld betalen om content te zien. Waar social media als Instagram foto’s en video’s censureren, staat OnlyFans alles toe. Niet vreemd dus dat het een geheel is geworden vol bloot en softe erotiek.

Verrassende beroemdheden op OnlyFans

Jawel, inclusief beroemd bloot. Een klein lijstje met verrassende beroemdheden om te volgen op OnlyFans.

Lottie Moss

Lottie Moss is het zusje van Kate Moss en is ook model. Daarmee houdt het op wat betreft de vergelijkingen, want het jongere zusje gooit het over een heel andere boeg. Het meeste geld verdient ze met naaktfoto’s en video’s op OnlyFans. Ze zou in totaal al meer dan 1 miljoen hebben verdiend op het platform.

Mocht je niet lid willen worden op OnlyFans: op Instagram maakt Lottie Moss het ook behoorlijk bont.

Iggy Azalea

Dan Iggy Azalea, de Australische rapper die bekendstaat om haar curves waar een Tour de France-renner bang van wordt. Die zijn nu in vol ornaat te bewonderen op OnlyFans. Ze is een van de best betaalde beroemdheden op het platform.

Alleen tijdens haar eerste dag op OnlyFans zag Iggy Azalea al een half miljoen dollar aan inkomsten binnenstromen. Inmiddels staat de teller ver boven de 4 miljoen.

Sami Sheen (dochter Charlie Sheen)

Charlie Sheen was vroeger nogal een wildebras, en dat heeft hij duidelijk doorgegeven aan zijn dochter Sami Sheen, die hij samen met actrice Denise Richards kreeg. Volgens verschillende bronnen zijn haar inkomsten via OnlyFans zo’n 80.000 dollar per maand.

Of de jongere generatie er moeite mee heeft op hetzelfde social media-platform te zitten als hun ouders? Nou, Sami Sheen lijkt er geen problemen mee te hebben, getuige het OnlyFans-account van haar moeder Denise Richards.

Carmen Electra

In de categorie verrassende beroemdheden op OnlyFans ook een heldin voor de generatie die in de jaren 90 opgroeide met Baywatch en stiekem de Playboy kocht. Jawel, Carmen Electra is tegen betaling ook te volgen.

Haar inkomsten zijn lastig te herleiden, en zelf heeft ze hier nog nooit iets over losgelaten. Maar reken er maar op dat haar fans, inmiddels veertigers en vijftigers, samen behoorlijk wat geld neerleggen om hun crush uit de jaren 90 te zien in ongecensureerde video’s.

Paige VanZant

Ook Paige VanZant, een van de meest bekende en succesvolle vrouwelijke MMA-vechters ooit, is een van de verrassende beroemdheden op OnlyFans. In de ring een beest dat je liever niet wil tegenkomen, daarbuiten een woest aantrekkelijke dame waar je ‘s nachts voor wakker gemaakt wil worden.

Over haar inkomsten hoeft ze zich geen zorgen te maken. In totaal verdiende de vechtersbazin volgens verschillende bronnen al meer dan een half miljoen op het soft-erotische platform.

Schrijf je in voor Manners Weekly!

Elke vrijdag echte verhalen regelrecht in je mailbox.