Redactie
Redactie Health 14 feb 2018

Get Fit: een complete workout die je gewoon thuis kunt doen (video)

Wat voor training ga je doen? Hoe voer je fitness oefeningen uit? Waar haal je de juiste motivatie vandaan? En hoe ga je om met voeding? In deze gloednieuwe videoserie behandelt personal trainer en fitness goeroe Oswin Beingsick de belangrijkste onderwerpen en legt hij haarfijn fitness schema’s uit: van beginnend tot en pro. Dit keer: een full body workout. 

Oswin is bekende naam in het wereldje. Zo heeft hij al meer dan een decennium ervaring in personal training, runt hij zijn eigen sportschool Atelier de Fer, is hij columnist geweest voor De Telegraaf, Sp!ts en Story en heeft drie boeken geschreven waaronder Jouw Personal Trainer. Ook was hij trainer voor programma’s zoals Hollands Next Top Model en Operatie NL Fit. Hij geeft op regelmatige basis lezingen over sport en voeding.

De workout: bodyweight

Deze training doe je volledig met lichaamsgewicht en kun je toepassen wanneer je geen sportschool tot je beschikking hebt of thuis wil trainen. We beginnen met een stretch en gaan daarna door met een plank, brede push-up, opnieuw een plank, smalle push-up, glute bridge, single leg stretch en crunch. Dit rondje herhaal je acht tot tien keer, met dertig seconden rust tussen de sets in.

En dan nog een stukje motivatie…

Een afgetraind lichaam bereik je niet zomaar. Het vergt toewijding voor een langere periode. In deze talk vertelt Oswin hoe hij tegen dit principe aankijkt.

Reageer op artikel:
Get Fit: een complete workout die je gewoon thuis kunt doen (video)
Sluiten