Pim Jansen
Pim Jansen Fitness 28 mrt 2024
Leestijd: 2 minuten

Bol stunt met populaire smartwatch tijdens 7-daagse vol korting

Bol.com strooit deze week met forse korting op allerlei producten tijdens hun Bol 7-daagse. Manners haalt iedere dag de krenten uit de pap. Deze Fitbit Charge 5 vinden we een beste deal. Deze week is de smartwatch bij Bol significant goedkoper dan normaal, ook als je hem vergelijkt met andere online verkopers.

Tijdens de Bol 7-daagse worden zeven dagen lang verschillende artikelen in de uitverkoop gegooid. Soms zijn de producten alleen zogenaamd ‘afgeprijsd’, niet echt dus, want als je ze opzoekt bij CoolBlue of MediaMarkt kosten ze precies hetzelfde. Op andere momenten zit er zeker wel iets tussen. Dit geldt bijvoorbeeld voor deze Fitbit Charge 5. Tijdens de Bol 7-daagse koop je hem nu voor 99 euro.

Fitbit Charge 5 met korting tijdens Bol 7-daagse

Deze week kost de Fitbit Charge 5 bij Bol tijdelijk geen 119 euro maar 99 euro. Dit houdt een korting van 17% in. Bij MediaMarkt en CoolBlue zien we deze smartwatch voor 114 euro op de website staan. Een prima deal dus!

Bol stunt met populaire smartwatch tijdens Korting 7-daagse
(Afbeelding: Bol.com)

De Fitbit Charge 5 heeft de volgende specs: een AMOLED-kleurenscherm, een ingebouwde GPS, een slaap-app met dagelijkse slaapscore en slaapfasen, een ECG-app die je hart in de gaten houdt en een EDA-sensor om te ontdekken hoe je lichaam met stress omgaat. Tot slot geeft de Fitbit een dagelijkse herstelscore, door de data van je work-outs te analyseren.

Let op: smartwatch matcht niet met alle telefoons

In principe kun je deze Fitbit Charge 5, die je nu met korting koopt, gebruiken alle telefoons die compatibel zijn met Apple iOs 13.3 of hoger, of met Android OS 8.0 of hoger. Let alleen op met bepaalde modellen van Huawei en Xiaomi. Deze telefoons vertonen nogal eens Bluetooth-problemen, waardoor ze niet goed verbinden met de smartwatch. 

Bol.com-klanten best wel enthousiast

De Fitbit Charge 5 scoort alleraardigste recensies bij de klanten van Bol.com. 234 kopers geven een gemiddelde score van 3,9 sterren op een schaal van 5. Twijfel je over de aanschaf van een smartwatch? Dan is deze Fitbit Charge 5 een goede en goedkope optie. Deze week val je met 99 euro tijdens de Bol 7-daagse geen buil aan.

Geen fitboy, wel gamer?

Tijdens de 7-daagse heeft Bol voor ieder wat wils. De ene korting is hoger dan de andere, maar deze afgeprijsde Playstation 5 Slim Disc Edition mag er ook zijn.

Schrijf je in voor Manners Weekly!

Elke vrijdag echte verhalen regelrecht in je mailbox.