Coen Grutters
Coen Grutters Gadgets 31 aug 2023
Leestijd: 2 minuten

Nederlands merk verkoopt spotgoedkoop Apple AirPods-alternatief

Op zoek naar degelijke, maar vooral betaalbare noise-cancelling oortjes? Check dan dit Apple AirPods Pro-alternatief van het Nederlandse merk Fresh ’n Rebel, die nu voor een spotprijs bij Action te koop zijn.

Action is niet vies van het stunten met prijzen. Eerder zagen we deze budget AppleWatch van de discountwinkel en zelfs een elektrische step van het bekende e-mobility-merk Segway. Nu zijn het dus noise-cancelling oortjes van het Nederlandse Fresh ‘n Rebel die voor een spotprijs in de schappen liggen.

Noise-cancelling oortjes van Fresh ‘n Rebel

Het is niet voor het eerst dat Action oortjes van het Rotterdamse audiomerk in de etalage heeft. Zo verkoopt Action ook een Apple AirPods-alternatief voor 4 procent van de prijs. En geloof het of niet, maar op veel fronten overtreffen deze draadloze oortjes de AirPods.

Het verschil is dat de oordopjes die nu bij Action in het schap liggen zowaar noise-cancelling hebben. Een premium feature voor oortjes die slechts 19,95 euro kosten. Dat lees je goed: nog geen twee tientjes voor bluetooth oortjes mét noise-cancelling.

Serieus Apple AirPods-alternatief?

Budget oortjes of niet, wij trekken natuurlijk maar al te graag de vergelijking met de benchmark: Apple AirPods. De goedkoopste AirPods mét noise-cancelling zijn de AirPods Pro 2. Prijskaartje? 299 euro. Vijftien keer zo duur als de Fresh ‘n Rebel-oortjes bij de Action.

Fresh 'n Rebel draadloze bluetooth oortjes oordopjes noise-cancelling Apple AirPods Pro
De Fresh ‘n Rebel-oortjes zijn ook te krijgen in het wit, grijs en lila. (Afbeelding: Fresh 'n Rebel)

Als we de specificatielijst erbij pakken, dan zien we dat je met de tweede generatie Apple AirPods Pro 6 uur aan luistertijd hebt en tot 30 uur met de oplaadcase meegerekend. Voor de draadloze oortjes van de Action is het 25 uur mét en 5 uur zonder laadcase.

Je trage iPhone wordt sneller na het verwijderen van deze app

Voor beide oortjes geldt dat de stembediening van je smartphone blijft werken als je de oortjes gebruikt. De geluidskwaliteit, waar het natuurlijk allemaal om gaat, zal ongetwijfeld beter zijn bij de Apple AirPods Pro 2, maar voor nog geen 20 euro mag je niet klagen.

Alternatieven

Kan noise-cancelling je niet veel deren en is het je allemaal om de prijs te doen? Check dat dit setje draadloze oortjes met oplaadcase voor minder dan 7 euro. Heb je iets meer te besteden, dan kun je ook naar de Lidl, waar deze set draadloze oortjes met noise-cancelling te koop is voor 55 euro.

Schrijf je in voor Manners Weekly!

Elke vrijdag echte verhalen regelrecht in je mailbox.